luni, 27 februarie 2012

Events @ Control Club, 27 februarie - 6 martie




Luni 27 februarie, ora 21.00@CONTROL:

Nomansland
cu Nic

Luni 27 februarie Nic revine in Control pentru o noua editie Nomansland - seara experimentala de auditie.

Set-up chill, in partea din spate a clubului Control si `muzici alchidice & alcaloidale`.
Group: http://www.facebook.com/groups/283763785022457/

Ofertele serii la bar:

10 LEI: Paulaner // Guinness // Konig Ludwig // Hoegaarden // Leffe // Corona // Monchshof

Intrarea este libera


Miercuri, 29 februarie, ora 19.30 @Control:

Institutul Blecher va invita la:

“Insulele fericitilor”
Muzica si poezie cu Ada Milea, Bobo Burlăcianu si Dan Coman.

Invitatul invizibil: Gellu Naum

Un eveniment moderat de Claudiu Komartin si Corina Bernic.

     Primul eveniment din seria de intalniri care vor urma in clubul Control. Aici veti intalni personalitati dintre cele mai interesante sau controversate din zona culturala romaneasca si straina. Intr-o tara in care dialogul a devenit din ce in ce mai rar si greu de realizat, poezia va fi mediul de comunicare pentru cei care iubesc si traiesc arta. De acum ii veti putea urmari pe aceeasi scena la clubul Control – muzicieni si poeti, artisti plastici si prozatori, regizori si actori pentru dialog, muzica, dezbateri, poezie, jam sessions.
      De ce 29 februarie 2012, „intr-o frumoasa miercuri cu un buchet de flori” (Gellu Naum): pentru ca ne vom mai bucura de aceasta data abia peste 4 ani.
      Invitatii: Ada Milea si Bobo Burlăcianu pentru ca respira poezia, Dan Coman pentru ca o traieste, Gellu Naum pentru ca inca ne mai strange pe toti impreuna.

Intrare: 10 lei ( un soft drink inclus)

Contact: Corina Bernic/manager cultural/ e-mail: corina.bernic@moe-kulturmanager.de

Club Control se afla pe str. Academiei nr. 19 (Pasajul Victoriei, intrarea disnpre Facultatea de Arhitectura)


Miercuri 29 februarie, 22.00 @Control:

Press Pause Party
 cu Paula


- student indie night-

Petrecerea de pe 29 februarie n-are sanse sa se mai repete prea curand. Poate doar peste 4 ani! :)
Tocmai de aceea, miercurea asta, nu ai voie sa lipsesti la cel mai tare party indie studentesc din oras: PRESS PAUSE PARTY, cu Paula !!!

Intrarea este libera.

Dance till dawn!
http://youtu.be/Xqy5nrzhs0g

Bar special offer : TUBORG: 2+1 gratis





Miercuri 29 februarie, ora 22.00 @ Front Control


Wednesday of the Haunted
by Camil


Rhythm and Melody from an obscurantist perspective.

O noua editie Wednesday of the Haunted in Front Control.
Music & concept by Camil.

Wednesday bar special offer : Tuborg 2+1 Gratis
Intrarea este libera

http://www.facebook.com/frontcontrol

 

Joi, 1 martie, ora 22.00@Control:

TUBORG SOUND prezinta:

Discoballs live// Khidj

     Joi, 1 martie, proiectul electro Discoballs revine pe scena din Control. dupa mai bine de un an. Baietii dezlantuie si regrupeaza energii si ritmuri dementiale intr-un show de exceptie! Seara va fi completata de un live mix marca Rusu & Flore, aka Khidja.

Intrare: 15 lei
Open doors: 21.00 h


     ”Heroes”, primul release din 2012 al trupei Discoballs, se afla deja in heavy rotation la Radio Guerrilla.  Produsa, mixata si masterizata la studioul IPT Recording, piesa asteapta "lumina zilei" de prin noiembrie, anul trecut. Trupa promite ca va reveni cu un al doilea release pana la iesirea ghioceilor.  

     In lista materialelor discografice, Discoballs bifeaza cu mandrie single-ul "Planetarium"( Dark Clover Records, 2011) si piesa "Str. Ongfeeling" (2010 ) ,inclusa pe compilatia "Buzz.ro!" lansata de Local Records.

     Alexei (synth / sampler) , Mizdan (bass guitar / synth) si  Kirodian ( drums / percussion), autodefinesc proiectul Discoballs ca ” o provocare, un manifest, un curent, un show - con cojones y con corazón. Muzica electronica, improvizatie fara limitele genurilor.”

     Povestea Discoballs incepe la inceputul anului 2008 si prinde un contur din ce in ce mai clar, dar in acelasi timp surprinzator, odata cu fiecare performance. Valul muzicii electronice romanesti i-a purtat,  in toti acesti ani, prin numeroase cluburi din tara si la numeroase party-uri si festivaluri de profil.

     Toti cei care se mai gandesc cu nostalgie la concertul trupei austriece Elektro Guzzi, sunt asteptati joi in Control, la varianta de live-act complementar – romaneasca a proiectului Discoballs.








     Khidja este un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare in zona muzicii electronice romanesti. Rusu si Flore mixeaza genuri muzicale diverse de la funk, jazz si deep house la disco, iar set-urile lor capata o noua ”savoare” de la un eveniment la altul.



Vineri, 2 martie, ora 22.00 @ CONTROL

THE GREAT ROCK`n`ROLL CIRCUS
by Cliza

Vineri 17 februarie, Cliza te asteapta la o noua editie The Great Rock'n'Roll Circus !!!!
Nek va deschide seara cu un playlist adecvat inceputului de weekend!

Nu lipsiti vineri la cea mai tare seara de party alternative rock, indie electro, new wave & rock`n`roll din oras!!!
Party till dawn!
Intrare:

5 lei , de la ora 22.00 -00.00

10 lei,  dupa ora 00.00 (un shot de tequila inclus)


Sambata 3 martie, ora 21.00 @CONTROL:

Electric/Pop/Ro #1
Dekadens - live

     Sambata, 3 martie, Dekadens deschide seria evenimentelor Electric/Pop/Ro cu un show mai mult decat spectaculos. Dupa concert, nu va lasam sa plecati acasa, pentru ca urmeaza INDIE INVASION,cu Leo, traditionala petrecere de sambata seara - o selectie atenta de muzica alternativa, in principal indie-pop, indie-rock si indie-lectro.
      Cu piesa in urcare in TopShow la Radio Guerrilla si cu un picior in avionul care ii va duce la Canadian Music Week, Dekadens incep 2012 cu mult de lucru si multe planuri.

Intre joburi, repetitii, discutii despre un videoclip nou si multe altele, Andreea, Jan, Vava si Doruca s-au gandit sa se mai si relaxeze. Si vor face asta sambata seara, pe 3 martie, pe scena clubului Control, intr-un concert care beneficiaza de cea mai buna energie de inceput de an din viata trupei.

     In ultima vreme compunem mult, ne agitam pozitiv la tot pasul si ne ies lucruri frumoase.  Am investit in plecarea in Canada,simtim ca ne indreptam intr-o directie super-buna , spune Andreea despre urmatoarea perioada din viata Dekadens.


Seria Electric/Pop/Ro este o noua productie Electric Paradox.


Biletele – 15 lei - se vor gasi la intrarea in club.

Accesul in zona de concert se face de la ora 21.00, iar concertul Dekadens nu va incepe mai tarziu de 22.45.
Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Feeder, BestMusic, BeWhere, Carevasazica, Decat o Revista, Hypestreet, hipmag.ro, iConcert, IQads, Metropotam, Zoom, Orasul Meu, Arte si Meserii, thegig.ro, Sapte Seri, shoppingreport.ro,shoppingnews.ro, Tilllate.ro, b365.ro, VeiozaArte, Zile si nopti, urban.ro, infomusic.ro, hailaconcert.ro, kudika.roelectroblog.ro, muzicabuna.ro, woobicha.ro,sofresh.ro,beatfactor.ro,nights.ro,electroblog.ro



Marti, 6 martie, ora 22.30

La Chambre Du Chat , Control Club  & Pavilion prezinta:

SOVIET SOVIET (Italia)
Marti 6 martie, trupa post-punk/indie SOVIET SOVIET revine pe scena clubului Control cu un show exploziv insufletit de ritmuri indracite si distorsuri de chitara. Seara va fi completata, intr-un stil old school, de live mix-ul lui Nek, dj rezident al clubului Control.

Intrare: 10lei
Open doors: 21.00 h

Soviet Soviet este un trio care a luat nastere in anul 2008, in orasul italian Pesaro.
Cu un sound definit de linii puternice de bas si ritmuri simple de tobe combinate cu chitări distorsionate, trupa Soviet Soviet s-a facut rapid remarcata si apreciata de publicul si presa de specialitate, la nivel national dar si international.

Ignorand restrictiile si lasandu-se influentati de trupe emblematice dintre cele mai diverse, de la The Cure la Sonic Youth, de la Joy Divison pana la noul indie de genul Bloc Party, SOVIET SOVIET au lansat un stil atemporal, care combina post-punkul cu linii de French si Italian cold wave..

Renumita publicatie online de critica muzicala Pitchfork Media, ii declara trupa lunii decembrie 2009, pentru single-ul “Marksman”. In octombrie 2010 SOVIET SOVIET lansau un split, impreuna cu trupa anglo-franceza Frank (Just Frank).

Anul 2011 avea sa insemne pentru Alessandro Constantini (voce, chitara), Andrea Giometti (bas, voce) si Alessandro Ferri (baterie), un fanbase in continua crestere, un turneu european, lansarea EP-ului “Summer, Jesus”, in vara, si a primului lor clip, in toamna, pentru piesa ”Human Nature”.

In prag de primavara, SOVIET SOVIET si-au lansat luna aceasta un nou clip - ”Contradiction”- si pornesc in forta un atac al cluburilor si festivalurilor europene.


http://youtu.be/cJOx0GxS-Xw
http://www.facebook.com/pages/soviet-soviet/147071194809
http://www.myspace.com/sovietsoviet


As with most post-punk worth its salt, "Marksman", from Soviet Soviet's self-released EP, is all about precision-- razor-sharp guitars, a lockstep bass groove, and jab-and-parry drumming. And yet, despite formal adherence to the template, "Marksman" never comes off as slavish or even rigid.- http://pitchfork.com

SOVIET SOVIET is how they call themselves and they play some great Postpunk with light influences of Shoegaze and Indie. It sounds like Joy Division would have come together with Killing Joke, Buzzcocks and Wire.- http://staticmagazingermany.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !