luni, 27 februarie 2012

Cyclic Podcast este mixat de Proof‏     Artistul Cyclic, Proof, semneaza editia din aceasta saptamana de Cyclic Podcast. Acest episod a fost difuzat in premiera de VibeFM, miercuri dimineata, de la ora 3:00, si este acum disponibil pe MixCloud pentru ascultare si download.
     Pe numele sau adevarat Marius Pui, Proof devine atras de muzica electronica de la inceputul
anilor 2000, iar in 2004 se hotaraste sa achizitioneze doua pick-up-uri si un mixer, pe care deprindele primele secrete ale mixatului. Un an mai tarziu formeaza Electro Community Bistrita si mixeaza la multe evenimente pe plan local, dar este invitat si in alte orase pentru gig-uri importante. Cu timpul, numarul prezentelor din cluburile din Capitala creste simtitor, Proof avand ocazia sa mixeze impreuna cu cei mai important DJ-i romani sau in warm-up pentru important artisti straini.
     Editiile precedente ale podcastului Cyclic au fost semnate de nume ca Markus Homm, Alex
Flistch, Izhevski, Gorje Hewek, Adrian Eftimie, Dandy, Mihai Popoviciu, Wally Stryk, MoonSound, Atapy, Zanga, Mano, Alecsandru sau Mahony & BOg si sunt disponibile pe site-ul agentiei, la www.cyclic.ro/podcast, sau la sectiunea Podcast, in iTunes. 

 
Links:
http://www.mixcloud.com/cyclicagency/cyclic-podcast-episode-nr-045-proof-22022012-vibe-fm/
https://www.facebook.com/pages/Proof/182464401774357
http://www.cyclic.ro/podcast

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !