luni, 20 februarie 2012

BOg si Mihai Popoviciu mixeaza la Paris‏





     Un nou eveniment E.M.M.A. este programat pentru data de 16 martie, in acelasi club Showcase, din Paris. Si cum organizatorii francezi s-au convins de nivelul artistilor romani, i-au invitat, de aceasta data, in line-up pe artistii agentiei Cyclic, Mihai Popoviciu si BOg, alaturi de Mike Shannon si rezidentul Coton Tige, Ekomine.
     Dupa debutul fulminant de anul trecut, brand-ul de petreceri E.M.M.A. ocupa, la aceasta ora, o pozitie fruntasa in randul promoterilor parizieni, fiind apreciat pentru stilul undeground promovat de artistii invitati la evenimentele lor. Ultima petrecere cu DJ-i romani - Mahony si acelasi Bog, alaturi de Ambivalent si Heartthrob - a fost un real succes, clubul fiind "ocupat" de peste 1000 de clubberi.
     Evenimentul din seara de 16 martie se va desfasura tot in club Showcase, local situat pe malul Senei, sub podul Alexandru al III-lea, una dintre cele mai importante si mai incapatoare locatii de gen din Paris, iar accesul la petrecere este posibil in schimbul a 15 euro.
 
Facebook event: http://www.facebook.com/events/390794737602513

Un comentariu:

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !