miercuri, 11 ianuarie 2012

Recommends: Don't Think Minimal Promo Sessions



     Don't Think Minimal Promo Sessions inseamna promovarea de talente noi, DJ, producatori, remixeri...chiar si talente cunoscute la nivel national/international. Cum? Fiecare isi trimite setul propriu de orice gen non-comercial... de tip clubbin', rap, dubstep, rave, trance, dnb, ambient, lounge etc, pentru a fi postat pe diferite site-uri de socializare, "sound-share-uri", bloguri etc. Un set cu intervalul cuprins intre 50 si 60 de minute, de un singur stil muzical in format mp3 la minimum 128 kbps si fara greseli... este ocazia perfecta pentru fiecare in a se afirma pe scena muzicala la nivel national dar si international.
     Prin urmare, deja dispunem de un numar mare de contacte in ceea ce priveste promovarea de diferite seturi, printre acestia fiind foarte multi producatori. Cautam sa facem legatura in primul rand cu diverse marci de Radio (nationale/internationale) dar si cu diferite labeluri pentru promovarea creeatiilor ce apartin artistilor nostrii.
     Prin DTM Events si DTM Promo Sessions, intelegem un singur lucru: DTM Group. In incheiere pot spune ca acest proiect isi va extinde granitele pe viitor pentru diferite proiecte... si de ce nu poate un nou label romanesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !