luni, 16 ianuarie 2012

Oliviu, Deysa Djane, Razvan Dinescu @ Prava, 28.01.2011, 11PM


OLIVIU
http://facebook.com/OliviuOfficial

DEYSA DJANE
http://facebook.com/DeysaDjane

RAZVAN DINESCU
http://www.facebook.com/djrazvandinescu

ANDY "MORE" HOUSE
http://facebook.com/profile.php?id=100000198825420
___________________________________
PRAVA
Str. Branduselor nr. 74, 520024 Brasov, Romania
http://facebook.com/prava.club
___________________________________
Admi$ion:
FREE ENTRANCE before midnight / 10 lei after midnight
RSVP: +40 751 381 414

OLIVIU & DEYSA [Underground Romanian Sound]

     In aceasta formula cei doi au fost prezenti in line-up-urile unor importante evenimente din 2011 precum si la numeroare petreceri din Bucuresti si din tara. Mentionam evenimentul de la Studio Martin - noSILENT NIGHT 24.12.2011.
      Despre Oliviu se spune ca este cel care incepe petrecerea (Oliviu is the party starter, nights.ro 2010). Si-a inceput cariera muzicala in 2007 si a ajuns sa mixeze in cele mai bune cluburi din Romania dar si pe scena a numeroase festivaluri alaturi de artisti romani si internationali.

     Dupa debutul din 2010, Deysa are o ascensiune foarte rapida, fiind una din exponentele principale ale noii generatii, prezenta ei fiind mereu aclamata de clubberii romani iar seturile sale apreciate atat de romani cat si de straini.

      Razvan Dinescu incepe sa indrageasca muzica electronica in anul 2003 iar cu ajutorul parintilor care l-au sustinut din prima clipa, Razvan reuseste sa isi achizitioneze in 2008 primul pupitru de DJ. Dupa scurt timp apare pentru prima data in fata publicului in orasul natal, Miercurea Ciuc.
      Odata cu venirea la Bucuresti pentru continuarea studiilor isi petrece timpul liber la diverse evenimente organizate de marile cluburi din Bucuresti, reusind sa se identifice cu stilul muzical care il caraterizeaza.
     La inceputul anului 2011, Razvan Dinescu devine membru al Underground Romanian Sound lucru care ii aduce participarea la numeroase evenimente atat in Bucuresti cat si in alte orase din Romania.
     La cei 52 de ani ai sai, Andy Morehouse poate fi considerat de catre multi drept un personaj excentric. DJ de aproape 30 de ani, Andy zis si Mosu a experimentat cam toate fazele muzicii electronice in Romania: nasterea, evolutia si ceea ce este astazi. Cuvantul cheie al longevivitatii sale? Probabil pasiunea.
     Spiritul rebel al lui Andy Morehouse este evident atunci cand veti observa ca nu se imbraca, nu vorbeste si nu se poarta ca cei de varsta lui. Marturiseste ca are un suflet tanar si ca i-ar fi foarte greu sa treaca in randul celor batrani, chiar daca generatia mai tanara l-a poreclit Mosu. Este unul dintre primii DJ-i romani si poate unul dintre putinii care au reusit sa se adapteze la doua generatii complet diferite. Cu un simt al umorului foarte dezvoltat si un spirit plin de viata, Andy Morehouse este hotarat sa mearga mai departe atata timp cat publicul inca raspunde pozitiv la ceea ce face el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !