luni, 5 decembrie 2011

Trupa Taxi lanseaza videoclipul “NonStop” feat. R & D

 
     Cel mai nou videoclip al trupei TAXI, “NonStop” va fi lansat luni, 5 decembrie, la “Neatza cu Razvan si Dani”. In ciuda titlului, noul single este o piesa de dragoste. Desigur... o piesa de dragoste in stil TAXI. In videoclip, trupa TAXI are 30 de invitati. Cine sunt acestia veti afla luni, la „Neatza cu Razvan si Dani”, cand clipul va fi difuzat in premiera absoluta.


Foto: Sergiu Boldor


     Cea mai noua piesa a trupei TAXI este un featuring cu Razvan si Dani. Videoclipul “NonStop” a fost lansat in premiera absoluta la “Neatza cu Razvan si Dani”, in aceasta dimineata.
     Cat de probabil e ca Andra, Crina Abrudan, Andreea Berecleanu, Bianca Brad, Carmen Bruma, Adina Buzatu, Corina, Corina Caragea, Gianina Corondan, Laura Cosoi, Diana Dumitrescu, Andreea Esca, Giulia, Andreea Ibacka, Elena Ionescu (Mandinga), Jojo, Melania Medeleanu, Maia Morgenstern, Gina Pistol, Adela Popescu, Mihaela Radulescu, Dana Rogoz, Dana Savuica, Paula Seling, Sandra Stoicescu, Teo Trandafir, Iuliana Tudor si Iulia Vantur sa mearga la acelasi salon de infrumusetare? Si ca la acest salon sa apara doi instalatori, pe numele lor Razvan si Dani? Iar receptionerul sa fie Dan Teodorescu? 
     Desi pare improbabil, aceste lucruri chiar s-au intamplat, dar nu in viata reala, ci in lumea TAXI. La Miko Beauty Palace au avut loc filmarile celui mai recent videoclip TAXI.
     Piesa “NonStop” este o premiera in Romania: doua staruri tv se asociaza cu o trupa pentru a interpreta o melodie. 
     Timp de doua zile Miko Beauty Palace s-a transformat in platou de filmare. Regizorul Anthony Icuagu, deloc strain de lumea muzicii, a incercat sa imprime filmarilor si montajului ritmul dansant al melodiei. Viorel Sergovici (director de imagine), impreuna cu echipa lui, a fost inspirat de decor, de scenariu si mai ales de protagonisti.  
     Platoul de filmare a fost vizitat si de Smiley, un sustinator al proiectului, dat fiind faptul ca productia piesei s-a realizat in studioul Hahaha Production. 

Producatorii videoclipului sunt trupa TAXI si Sergiu Stoiadin.

Puteti viziona videoclipul aici:
http://www.youtube.com/watch?v=m-hfXedaEAg.

     Trupa TAXI multumeste celor care au sustinut acest proiect: Miko Beauty Palace, Stefan Cristofor, Adina Buzatu, Carmen Enachescu, Smiley, Serban Cazan, Silver Bullet Film, HaHaHa Production, Gala MGMT & PR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !