miercuri, 7 decembrie 2011

Serious Dub
     Luna decembrie aduce, pentru a doua oara in Romania, crew-ul britanic Mungo’s Hi Fi, alaturi de unul dintre cei mai cunoscuti MC Reggae ai momentului: Kenny Knots.
     Evenimentul reprezinta inceputul unei serii denumite „Serious Dub” si va avea loc intr-o fosta fabrica reamenajata din strada Popa Nan nr. 82, gazda a numeroase petreceri in ultimii doi ani.
     Primul eveniment Serious Dub va stabili tonul pentru ceea ce promite sa fie cea mai inovativa si de top experienta Dubwise din Bucuresti. In urmatorul an, Serious Dub promite sa aduca o selectie exceptionala de artisti intr-un stil unic, dand pasionatilor de muzica dub sansa unor petreceri de neuitat.

Mungo’s Hi Fi @Popa Nan 82, Bucuresti
Sambata, 17 decembrie
Ora 21.30
Accesul se va face incepand cu ora 21.30

Intrarea:
20 lei ( presale)
25 lei pana in ora 24.00
30 lei dupa 24.00

Line-up: Selector Lazy Face, Limun + Saga ( DancingFingerz), MUNGO`S HI FI, Mighty Boogie

     Mungo’s HI FI sunt responsabili in mare masura de evolutia muzicala a genurilor Reggae, Dub si Dancehall si de pastrarea traditiei Soundystem-ului. Pe langa evenimentele saptamanale care umplu cluburi din intreaga Europa, cei de la Mungo’s Hi Fi sunt o prezenta constanta la festivalurile de gen organizate de-a lungul verii, precum Outlook Festival, Rototom Sunsplash sau SummerJam. Urmarind un stil rub-a-dub, cei de la Mungo’s au adus un ritm apasat (serious) prin colaborari cu MC precum Movado, Sugar Minot si Earl 16 si au lansat o serie de releasuri sub label-ul propriu “Scotch Bonnet”.
     Prima aparitie in Romania a celor de la Mungo’s Hi Fi a fost la festivalul Iarmaroc Fest 2009, show care s-a dovedit a fi un adevarat succes, publicul fiind impresionat de prestatia live a MC-ilor Soom T si Kenny Knots.

www.mungoshifi.net
www.scotchbonnet.net
www.soundcloud.com/mungoshifi 

     Mighty Boogie - Provenind din Timisoara, Haidu Bogdan cunoscut sub numele de Mighty Boogie a inceput sa puna muzica pentru public in anul 2005. Pasionat de muzica Reggae a anilor ’70, ’80 si ’90, impreuna cu Injecta si General Trix pun bazele primului Soundsystem din Romania - Fyiah Burn Sound. Combinand intr-un mod unic genuri precum Reggae, Dancehall, Jungle si Drum and Bass, propulseaza pe scenele interne cat si internationale in tari precum Ungaria, Bulgaria, Polonia si Serbia.  

www.facebook.com/mightyboogie
www.myspace.com/mighty1boogie
www.tweeter.com/MightyBoogie 

     Limun, in afara faptului ca este component al Subcarpati, este considerat actualmente una dintre fortele proaspete si promitatoare in zona muzicala ce se intinde de la turntablism, hip hop, glitch si pana la ghetto funk si dnb sau breakbeat. La numai 21 ani, Limun a impresionat destul incat sa colaboreze la albume pentru Kazi Ploae sau Specii, iar individual este prezent in mai toata tara la diverse petreceri, cum au fost TmBase, Delta Music Fest, Iarmaroc, seria J’ai-lectro sau Summer Jam. Limun a deschis show-uri pentru Afu-Ra, Phi Life Cypher, A Skillz, JFB, Netik, Sadat X si a avut numeroase back-to-back-uri cu DJ Sauce si K-Lu. 

www.ro.tilllate.com/en/news/limun-exclusive-video-for-tilllate
www.soundcloud.com/djlimun
www.facebook.com/pages/Dj-Limun/164187983614018?ref=ts   

     Bogdan Sergiu, aka Saga, este de loc din Hunedoara, locuieste in Timisoara si activeaza ca dj de 1 an de zile. Prin muzica lui el promoveaza si sustine stiluri precum turntablismul, hip hop, glitch, reggae, dub , dubstep, dancehall. Inspiratia ii provine de la mai multi artisti incepand cu MixMaster Mike si Qbert mergand pana la Madlib, King Tubby,U Roy sau Lee Scratch Perry.
     In momentul de fata, impreuna cu Limun ei au pus bazele unui proiect muzical, denumit DancingFingerz.
     Limun si Saga vor fi prezenti pentru prima oara in seara de 17 decembrie sub numele de DancingFingerz unde vor sustine un set adaptat evenimentului, cu multe influente de dub, reggae dincolo de stilurile abordate de ei in mod obisnuit.
     Lazar Angelov aka Lazy Face (Sofia, Bulgaria) este implicat in lumea muzicala de mult timp. Promotor si agent de booking in cadrul propriei agentii inca din 2005 ( Lazy Days Agency), el a inceput sa activeze si ca DJ pe scena bulgareasca de reggae din anul 2009.

Dincolo de aceste activitati, el este si gazda unui radio online din Sofia care promoveaza muzica reggae.
Lazy Face va deschide seara evenimentului.
Jamaica Air Force archives : www.mixcloud.com/lazyface
Jamaica Air Force fb profile : www.facebook.com/jamaicaairforce
selector Lazy Face fb profile : www.facebook.com/selector.lazy.face
Dog War Reggae Blog : http://www.dog-war-reggae.blogspot.com/

Pentru mai multe informatii:
www.facebook.com/event.php?eid=112529332193954/e
Relatii la: seriousdub@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !