vineri, 2 decembrie 2011

Sean Jay Dee feat. Excentric lanseaza "I wanna"     Proiectul de succes Sean Jay Dee feat. Excentric, reprezentat de agentia Line UP, a lansat un nou
material, la Crossworld Records, joi, 1 decembrie. "I Wanna" este titlul celui mai nou release semnat de Sean Jay Dee feat. Excentric, lansat la label-ul Crossworld Records. Materialul cuprinde remixuri ale variantei originale semnate de The Dutch Rudder, Nick Beringer si Allex Bridge, rezultatul fiind o combinatie originala intre vocalul cu influente de jazz si funk si sound-ul deep sau tech-house/house al remixerilor.
     Totul pare sa mearga din bine in mai bine pentru Sean Jay Dee feat. Excentric. Vocalul grupului, Iulian Canaf, este, indiscutabil, senzatia emisiunii-concurs Vocea Romaniei, difuzata de PRO TV. Marti, 28 noiembrie, Iulian a trecut, fara prea mari emotii, de o noua etapa a concursului, impresionand publicul si juriul cu o interpretare de exceptie a unei piese a lui Nat King Cole. "I Wanna", material ce beneficiaza de vocea extraordinara a lui Iulian Canaf si de instrumentatia colegilor din proiectul Sean Jay Dee feat. Excentric, este disponibil pe toate platformele online de profil.

Links:
http://tvpedia.org/video/vocea-romaniei-episodul-10-iulian-canaf-blue-moon

http://soundcloud.com/crossworldrecords/sean-jay-dee-feat-excentric-i

http://www.youtube.com/watch?v=Yl6WCdNO6cA

http://www.junodownload.com/products/i-wanna/1869050-02/

http://www.beatport.com/release/i-wanna/835555

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !