vineri, 2 decembrie 2011

Obrigado Brazil ! Drumagick la Brașov cu Charlie Dundeen si VRT - Wobble Takeover #1, pe 10 decembrie     Wobble Takeover #1: Drumagick la Groove Garden, Brasov, pe 10 decembrie, alaturi de Charlie Dundeen si VRT
     Wobble Project se pregateste sa plece din Bucuresti. Dupa succesul evenimentelor dubstep si dnb din Bucuresti, Wobble face o plimbare la munte cu Drumagick si cu vibe-ul specific de dnb brazilian.
     Pe 10 decembrie, Groove Garden din Brasov gazduieste un party plin de energie, care poarta semnatura proiectului nascut in Sao Paolo si format din fratii JrDeep si Guilherme Lopes, vedetele drum`n`bass-ului brazilian. Cei doi brazilieni sunt DJ si producatori de muzica electronica, in special dnb si bass music, apreciati si pentru freestyle-urile vesele, dar si pentru antrenul caracteristic muzicii braziliene.
     Wobble Project este o platforma de evenimente care reuneste sub numitorul comun al muzicii cu bass artistii emblematici pentru acest gen de muzica, dar mai ales pe cei inovatori. Din intreaga lume. La ora actuala.


Groove Garden, Iuliu Maniu nr. 6, Brasov
Contact: salut [@] atelieruldeproductie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !