miercuri, 7 decembrie 2011

Dvorak, remixed



     Încearcă-ți soft-ul cu geniul ceh și pleacă la Praga! Centrul Ceh vă propune un nou proiect în luna decembrie, cu ocazia împlinirii a 170 de ani de la nașterea compozitorului Antonín Dvořák. Creație, concurs și party.
      Pe tot parcursul lunii, vă invităm să remixați orice lucrare (sau fragment) a celebrului compozitor ceh, fără a impune un gen sau stil, urmând ca piesele rezultante să fie încărcate pe www.soundcloud.com/​centrulceh.
      Remix-urile trebuie să aibă o durată de maxim 5 minute. Acestea vor fi trimise în format mp3, 320kbps, pe adresa ccbucuresti@czech.cz (via transfer.ro, wetransfer etc). Toate lucrările primite vor fi supuse licenței Creative Commons. Deadline: 31 decembrie 2011, ora 23:59.

      Câștigătorul, selectat de către un juriu format din experți români și cehi ai muzicii experimentale, va primi un bilet de avion București-Praga-București și trei nopți asigurate la Praga, incluzând un program consistent pregătit de Centrul Ceh și Staropramen. De asemenea, lucrările câștigătoare vor fi difuzate la Radio România Cultural și la Radioul Ceh.
      La sfârșitul proiectului, Centrul Ceh va organiza și un party ce va include o sesiune de ascultare a remix-urilor.
      Juriul este format din: Michal Rataj, Maria Balabaș, Anamaria Pravicencu, Octav Avramescu, Cătălin Crețu, Serban Marinescu, Ioana Moldoveanu.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !