vineri, 9 decembrie 2011

Dubstep Session # 2 @ Tralala Club, 9 Dec




     Vinerea asta Club TRALALA vă invită la cea de-a doua sesiune de DUBSTEP a noului sezon. UNLOCKA, LMK, INFLEX și DAZECRAFT – aceștia sunt băieții entuziaști care sunt responsabili pentru DUBSTEP SESSION no.2
     La fel ca data trecută, băieții vin cu muzica bună, voi veniți cu chef de țopăială, iar noi facem cinste cu intrarea pentru că, DA, şi de data aceasta intrarea este LIBERĂ!
     Unlocka, sau KidlazY, cum se autointitula mai demult traversează deopotrivă glitch, dubstep și drum&bass, însă nu se ferește nici de fidget, breaks sau electro. Luați de ascultați aici că taaaare bine sună!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=E5gHw0dm7gM#!

     LMK a jonglat cu stiluri și tempo-uri variate, de la house la drum&bass, iar astăzi se situează între dubstep și techno. Ca să veniți cu tema făcută de-acasă vineri, dați un clic aici și aici! Veți găsi un scurt interviu și (ce e mai important) o mostră audio foarte reușită, bineînțeles.

http://hdmusic.ro/2010/04/featured-artist-lmk/

     InFlex sau Şerban Florin a dat startul proiectului de Dubstep şi Drum & Bass în vara acestui an. Întrebat ce are de arătat lumii ăsteia în care trăim cu toţii, InFlex răspunde simplu: “muzică de calitate!”. Aflaţi ce spune muzica lui despre el dând un clic aici:


http://soundcloud.com/inflexmusic

     Dazecraft este cunoscut de mulţi pentru proiectele sale de dubstep, drum&Bass şi electro. Alături de Unlocka, Dazecraft mixează deopotrivă dubstep, breakbeat, drum&bass formând The Basstardz, un proiect nou ce prezintă fuziunea între două stiluri puternice şi avangardiste.

The Basstardz: http://basstardz.com/

Vedeţi ce poate Dazecraft aici:

http://soundcloud.com/dazecraft

Ne vedem vineri? Ne vedem!!

http://www.facebook.com/events/119924358123275/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !