miercuri, 7 decembrie 2011

DnbTube One Year Anniversary - DJ LOXY (UK) @ ZONA Partyspace


     Zona Partyspace si Dnb Tube va invita vineri, 9 Decembrie 2011 la o seara cu totul speciala, cand simpatizantii drum&bass-ului vor avea ocazia sa asiste la un eveniment demult asteptat: legendarul DJ LOXY va mixa pentru prima data la Iasi! Show-ul va fi intregit de ritmurile celor de la Lucky 7's & Groove Playaz: KEEBLE, OFFCENTER, HERB intr-o seara de neuitat.

//// DJ LOXY - DNB SET

[ http://dnbtube.com/user/​Loxy ]
[ http://facebook.com/LoxyUK ]
[ http://soundcloud.com/​loxy_ ]

//// KEEBLE [ Lucky7's / Groove Playaz ] - DUBSTEP SET

[ http://www.facebook.com/​getluckyy ]
[ http://soundcloud.com/​keeble_bogdan ]
[ http://www.facebook.com/​GroovePlayaz ]

//// OFFCENTER [ Groove Playaz ] - DNB SET

[ http://www.facebook.com/​offcentrebooking ]
[ http://soundcloud.com/​malex_iustin ]
[ http://www.facebook.com/​GroovePlayaz ]

//// HERB [ Groove Playaz ] - DNB SET

[ http://soundcloud.com/​herbjunglist ]
[ http://www.facebook.com/​GroovePlayaz ]

TIMETABLE :

22:00 - 23:00 --- KEEBLE
23:00 - 01:00 --- OFFCENTER
01:00 - 03:00 --- LOXY
 03:00 - END ----- HERB


      BILETELE IN AVANS sunt in numar LIMITAT si se pot achizitiona la pretul de 20 RON de la magazinul TheVeryShop pana pe data de 8 Decembrie.

BILETE LA LOCATIE - 25 RON pana la orele 24:00 // 30 RON dupa orele 24:00

Biografie:
      Cu o dedicatie meticuloasa, Loxy a inceput vanatoarea de vinyluri, iar in jurul anilor 90-91 a inceput sa-si impartaseasca impresionanta lui colectie in spatele platanelor. Datorita unor prieteni promoteri a ajuns pe scena in legendarul “Dungeons” din East London - iar de acolo gig-urile au inceput sa zboare intr-un ritm nebun. Numele lui Loxy a fost in scurt timp pe toate flyerele care-si au acum locul lor in cartile istoriei rave-ului, din care amintim “Elevation”, “Desire”, “Club Jungle”, “Thunder” si “Joy”. De asemenea a devenit un invitat constant al emisiunilor de radio din Londra (ca “Underground FM”, “Pulse FM”, “Chillin FM”, “Rude FM” si “Eruption FM”), aducand o nuanta mai “dark”, influentat de sunetele unor label-uri ca Face Records, Reinforced, sau Moving Shadow.
      Ca producator, discografia lui Loxy este un tur complet prin istoria D&B-ului si este pe cat de vasta pe-atat de cronologica. Atentia la detaliu este lucrul care a facut ca productiile lui Loxy sa iasa in fata: beat-uri puternice, ferme, cu linii de bas si tobe complicate stratificate cu o precizie meticuloasa. Cladind ritmuri feroce, beat-urile sale parca sculptate aluneca usor pe diferite fundaluri, de la cele mai familiare linii melodice de club, pana la cele mai profunde sunete pentru ringul de dans. Cu o asemenea vasta profunzime in arta sunetului, nu-i de mirare ca de-a lungul anilor a lucrat cu diverse label-uri: de la “Good Looking Records”, “Exit Records”, “Metalheads”, “Renegade Hardware”, “Razords Edge”, “Digital Soundboy”, pana la “Architecture Recordings” sau “Shogun Audio”.
      Fiind intr-o continua vanatoare de sunete noi, la inceputul anilor 2000, alaturi de Dylan, Loxy a demarat proiectul “Cylon Recordings”, ca o modalitate de a reinvia vechea lor dragoste de hardcore. De asemenea, alaturi de Keaton (de la Usual Suspects) a dat nastere conceptului “X-tinction Agenda”, care reflecta gusturie ambilor artisti, cu obiectivul de a reprezenta si cultiva sunetele “pe cale de disparitie” (x-tinct) a ceea ce ei numesc adevaratul Drum & Bass - breakbeats si sub bass. Cea mai recenta realizare a sa, “Cx:Digital”, este o dragoste personala a sa, ca o platforma pentru a duce Drum & Bass-ul o treapta mai sus.
      Desi colaborarea sa cea mai de notorietate a fost cea cu Ink, Loxy este de asemena fondatorul “The Four Horsemen” - principalii membri fiind Ink, Dylan si Keaton. Grupul a devenit in scurt timp o echipa globala cu artisti ca Gremlinz, Mutt sau Outlook, amintind doar o parte din ei. De-a lungul anilor, Loxy a colaborat de asemenea cu alte nume consacrate din spectrul D&B, incluzand aici Bad Company, Consequence, Zinc, Digital, Swift, Flatliners, Ena, Isotone, Genotype, Cern, Munk, Matt-U, D-Kay, J.Dub, Usual Suspects, Universal Project sau Resound.
Ultima sa colaborare cu Resound s-a materializat intr-un album lansat de label-ul legendarului dBdirge, Exit Records.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !