luni, 19 decembrie 2011

Biografii/Discografii: Spiral

    Sebastian este din Marghita şi a început în anul 1996 să se ocupe de muzică. În acelaşi an a lansat cu proiectul Spiral albumul numit "Liquid Noise". Apoi, un an mai târziu, a urmat noi materiale intitulate "Blow" şi "Cabrio", lansate prin casa de discuri Cat Music.
    Dacă pe primele două albume genul muzical abordat de Spiral se apropia mai mult de techno şi house, cel de-al treilea album, "Cabrio", a reprezentat o schimbare majoră, orientându-se spre big-beat şi breakbeat. Cea mai reprezentativă piesă a fost "Treburi Fără Şireturi", care a fost prezentă cu un videoclip foarte energic şi dansant pe posturile tv.
Sebastian deţine din anul 2004 Raza Studio, alături de Alex Dragomir, specializat în post-producţie şi muzică de film. Dragomir mai este cunoscut datorită faptului că a lucrat ca şi inginer de sunet pentru albumele unor artişti precum Shukar Collective, The Amsterdams şi Viţa De Vie.
     Spiral a pus de asemenea umărul la producţia unor albume realizate de Alin Sorescu, Anda Adam, Cain, Chic, Corina, Gia, La Familia, Simplu, Corina, Cream, Morandi, Maria Radu, Dana Nalbaru.
     Zsemlye continuă să producă muzică electronică sub numele Pop Division, un proiect cu influenţe italo disco şi french electro house.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !