miercuri, 21 decembrie 2011

Biografii/Discografii: Robbie Jay

     Robbie este fiul renumitului actor de la Teatru de Nord din Satu Mare, Zakany Mihaly. Activitatea muzicală a început-o sub numele de Scotty G. În anul 2000 a pornit prima lui emisiune dedicată fenomenului electro, numită "Only House Music", la postul de radio local Samtel.
     DJ-ingul profesionist a început să-l practice începând cu anul 2002. Mai târziu a beneficiat de un studio propriu şi a pus bazele in anul 2005 unei agenţii de booking. De asemenea s-a implicat în organizarea de evenimente sub marca Party DJ Team, având sub "aripă" în special dj din Ungaria. A lansat şi conceptul Plastic DJ, un eveniment exclusiv doar cu dj care mixează pe platane muzică techno.
     Această orientare şi gusturile muzicale l-au favorizat ajungând un obişnuit al festivalului Delahoya, constant din anul 2006. A fost prezent de asemenea anual pe compilaţiile aniversare.
     A avut onoarea de a fi invitat şi laalte festivale importante din ţară şi străinătate, precum Budapest Parade 2006 din Ungaria, Algarve Beach Party 2007 din Portugalia, sau evenimente din Slovacia.
     În prezent continuă activitatea sa din cadrul radioului şi pregăteşte un nou concept de petreceri numit Moonvibes, prin care doreşte să promoveze muzica techno de calitate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !