marți, 20 decembrie 2011

Biografii/Discografii: Junkyard

myspace.com/junkyardandlalo

       Junkyard te uimeşte prin gesturi, voce şi uşurinta cu care "zice". Este cu siguranţă unul dintre cei mai buni MC români. Activează aproximativ de prin anul 1994, genul abordat iniţial fiind cu origini în hip hop.
       Junkyard a fost la început o trupă, care s-a format prin anul 1996 şi în care, printre alţi colaboratori, se număra Laurenţiu Boeriu aka Lalo. Alături de acesta, Cezar a mai colaborat în studioul de publicitate Voolkan Communications. Însa, dezinteresul publicului i-au făcut să îşi despartă căile, mai departe activând doar Stănciulescu sub acest nume.
În perioada 2003-2009 a activat alături de legendara trupă Şuie Paparude, alături de care a lansat albumele "Atac La Persoane" (2003, Cat Music), "Scandalos" (2004, Cat Music) şi "A Fost Odată" (2007, Cat Music).
       În anul 2009 a fondat propriul studio de muzică, numit Audio Squad, unde a lansat primul album realizat solo, intitulat "Arpegaut". Beneficia deja de o experienţă vastă în spate ca şi producător muzical, având piese create de el încă din 1995. De-a lungul timpului a mai lucrat în diverse studiouri cu implicare în producţia de spoturi publicitare, precum Yama Studios (1997) şi Audio Trust (2005). Productiile lui solo au fost apreciate în cadrul consursului de descoperire a talentelor organizat de RFI, piesa "O Naţiune De Emisii" fiind inclusă pe una dintre compilaţiile lansate de aceştia.
      De curând "ne place" noul proiect în care este implicat alături de Dan Popoiag, numit ROA (Rise Of Artificial), care a prins foarte bine la public. Au lansat împreună albumul "Rise Of Artificial" în anul 2011, la casa de discuri Cat Music. Spre deosebire de profilul său destul de underground de până la implicarea lui în acest duo, Junkyard a atacat puternic segmentul comercial cu ROA.
     Alte proiecte în care a mai fost implicat de-a lungul vremii: Full Pulse Commers, The Underground Acid, Party Poopers.

Junkyard - Arpegaut (2009, Audio Squad)


D2
Discobar
Combastos
Ganduri Curate
Primele Fraze
2010 A Bass Odyssey
Police Line
Rulam
Artificial Moon
Sixty Sun
Formol & Heliu
Rancid 69
Rock Them High
6 Minute
Arpegaut


ROA - Rise Of Artificial (2011, Cat Music)


Ne Place (House Edit)
Intro
Disco Bar
Gradina De Vara
O Natiune De Emsii
Big Boy (Police Line)
Pe Pamant
Europa
Electronique Simpatique
Hy-fy
Cyber Hypnotic
Malfunction
Aripi In Vant
King Wannabe
Top Of The Morning
Liniste
Louder
Spit
Outro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !