luni, 5 decembrie 2011

Atapy, BOg si Mano se alatura agentiei Cyclic




     Roster-ul agentiei Cyclic va gazdui, din aceasta saptamana, alte trei nume foarte importante pe scena clubbing romaneasca a momentului. Desi colaborarile cu Atapy, BOg sau Mano, noii artisti reprezentati de Cyclic Agency, nu sunt neaparat recente, oficializarea acestor "transferuri" se realizeaza acum, in plin sezon de evenimente.
     Atapy este considerat de unele dintre cele mai respectate label-uri internationale unul dintre cei mai promitatori tineri producatori din Romania. Pe numele sau adevarat Arpi Takacs, Atapy a lansat, de-a lungul anilor, materiale ce au starnit curiozitatea si admiratia unor nume ca M.A.N.D.Y., Karotte, Sneak, Richie Hawtin, Tom Budden, Dubfire sau Laurent Garnier. De asemenea, Atapy este si un foarte talentat DJ, iar asocierea cu case de discuri straine importante i-au permis prezenta in spatele pupitrului in cluburi de renume ale Europei.





     BOg este jumatatea proiectului de succes infiintat in urma cu ceva timp in Bucuresti - Mahony & BOg. Alaturi de bunul prieten, Mahony, BOg a cunoscut succesul atat la nivel de productii cat si la pupitrul celor mai tari locatii din tara, dar si din strainatate. Lanseaza, impreuna cu Mahony, materiale la label-uri importante din afara, ca Fear of Flying, Fumakilla sau District Raw, si este invitat, in aceeasi formula, in cluburi ca The Egg sau The Brickhouse, din Londra, Showcase, din Paris, unde a avut ocazia sa mixeze alaturi de Heartthrob si Ambivalent, dar si in cele mai importante locatii de gen din tara.




     Mano, rezidentul celebrei plaje Kudos, din Mamaia, si-a inceput cariera la Iasi, unde imparte pupitrul cu aproape toti DJ-ii romani importanti, dar si cu artisti straini ca Satoshi Tomiie, Simon Baker, Monoroom, Markus Homm sau Tom Clark. Toamna lui 2011 ii aduce evenimente in cluburi ca La Mania (Mamaia), Space (Bucuresti), Barocco (Bucuresti) sau la Divino (Galati), impreuna cu Audiofly.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !