vineri, 9 decembrie 2011

Andrey Pushkarev semneaza Cyclic Podcast 034




     Andrey Pushkarev este autorul editiei din aceasta saptamana de Cyclic Podcast. Mixul sau a fost ascultat, in premiera, la Vibe FM, miercuri dimineata, de la ora 3:00, si este acum disponibil pe SoundCloud.
     Fanii din Romania ai DJ-ului rus au gasit motive de bucurie in toamna acestui an, Andrey bifand doua gig-uri la Oradea si Timisoara si un eveniment Moscow Night de senzatie, alaturi de Izhevski, in clubul Divino, din Galati. De altfel, weekend-ul ce se apropie contine alte doua petreceri Moscow Night, la Kasho, in Brasov, respectiv in XS, din Iasi, la care Andrey Pushkarev este invitatul special.
     Pentru Andrey Pushkarev, primii pasi in cariera de DJ-i au fost facuti la doar 14 ani, la postul de radio din cadrul liceului la care studia. Doar un an mai tarziu primea primul sau gig, iar visele tanarului rus prindeau tot mai mult contur. In 2000, se muta la Moscova si, prin intermediul unei companii germane, devine unul din putinii distribuitori de muzica din capitala Rusiei. Aici a avut ocazia sa asculte si sa selecteze cea mai buna muzica electronica. In 2006, primeste un post la radio-ul Deepmix Moscova, una dintre cele mai importante statii din Moscova. Prin intermediul Deepmix incepe sa puna muzica la tot mai multe gig-uri in Rusia, iar mai apoi in restul Europei si chiar in America de Sud.
     Editiile precedente ale podcastului Cyclic au fost semnate de nume ca Markus Homm, Alex
Flistch, Izhevski, Gorje Hewek, Adrian Eftimie, Dandy, Mihai Popoviciu, Wally Stryk, MoonSound, Atapy, Zanga, Mano, Alecsandru sau Mahony & BOg si sunt disponibile pe site-ul agentiei, la www.cyclic.ro/podcast , sau la sectiunea Podcast, in iTunes.

Links:
http://soundcloud.com/cyclic-agency/cyclic-podcast-episode-nr-034

http://www.facebook.com/andrey.pushkarev.deepmix.eu
http://www.facebook.com/cyclicagency
http://www.cyclic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !