marți, 29 noiembrie 2011

Țapinarii, live performance





Vineri 2 decembrie, ora 21.00:
ȚAPINARII

     Vineri 2 decembrie,dupa ora 21.00, ne reunim la Madame Pogany pentru o ocazie speciala. E vremea sa ne relaxam si sa ne destindem intr-un mod aparte, specific concertelor marca ȚAPINARII.
     Povestea trupei Tapinarii începea cândva în anul 2001, odată cu piesa „Sunt fericit” si filmulet-portret făcut de Cosmin Covei, care avea să se transforme în videoclip muzical.


     Țăpinarii, este o formație de folk alternativ ce prezintă viața de cuplu și nu numai, într-un mod realist, ironic și autoironic.
     Bucurandu-se de un public numeros,care sa le aprecieze talentul muzical si sa le guste stilul ironic de abordare a diverselor teme , au ajuns sa editeze pana acum 7 discuri, lansand in februarie 2010, cu JURNALUL NATIONAL , o editia speciala aniversara 2010 ani de folk alternativ.

      Au sustinut peste 350 de concerte live in cluburile de traditie din tara si multe recitaluri in cadrul unor festivaluri romanesti importante.




Țăpinarii sunt:

Adrian Tanase – voce subtire, chitara
Zodia: Leu

Cosmin Covei – voce groasă
Zodie: Pești



     Fie ca i-ati vazut deja la Tv sau in Vama Veche, ori daca i-ati ascultat de nenumarate ori la radio, merita sa ii ascultati live vineri 2 decembrie la Madame Pogany.

Be there!

Intrare: 15 lei

Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro 

Madame Pogany este situat pe Str. Banu Antonache, nr. 40 – 44 (Piata Floreasca), Sector 1 / Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !