marți, 29 noiembrie 2011

Șuieră Boxele





     Va asteptam vineri seara, pe data de 09-12-2011, in Club Space cu boxele pregatite sa sara in aer.
    Suie Paparude, Khidja si alti 2 dj se vor ocupa de timpanele voastre, intr-o formula unica, in premiera pentru acest club.
     Petrecerea va incepe la ora 23:00, si o sa tina pana dimineata.

⊙ Suie Paparude

     Toamna anului 1993, Club A. Suie isi face debutul, atmosfera este alternative-new-wave. Urmeaza 6 albume, 9 videoclipuri, muzica pentru film, mii de concerte, dintre care unele in deschiderea unor super trupe, precum Depeche Mode.
Prima jumatate a lui 2010 vine cu cel de-al saptelea album “E suflet in aparat”, o continuare fireasca a celor precedente, dar cu un feeling mai dark, mai serios. Nu lipseste autoironia, iar hiturile aduc zambetul pe buze si energia in…picioare. 
 
⊙ Khidja

⊙ Cyberex

     S-a nascut in Bucuresti in 1987. De mic, pasiunea pentru muzica incepea sa ocupe tot mai mult timp din viata sa, asa ca acest hobby a trecut progresiv la un alt nivel.
Stilul abordat este dubstep-electro, cu influente marcate de artistii sai preferati, jocuri video ,etc.
Incepand cu 2010, s-a remarcat prin piesele Dungeon , Metal Warrior, Voices ,a zguduit publicul din cluburi precum Fabrica, Stamba, Craiova Veche, Elephant si in 2011 a inceput colaborarea cu MDF music production.
Primul sau EP urmeaza a fi lansat de labelul One For All Records in luna decembrie a acestui an.
Piesele lui se pot asculta pe http://soundcloud.com/cyberex
Facebook Fanpage : http://www.facebook.com/CyberexOfficial
Youtube channel : www.youtube.com/cyberex

⊙ Giordy T

      Pe numele sau adevarat Giorgian Tanaselea, s-a nascut pe 9 noiembrie 1990 in Piatra-Neamt. Acesta descopera si dezvolta o pasiune pentru muzica inca de la varsta de 14 ani.
Primul contact cu publicul in calitate de entertainer il are la varsta de 16 ani. De atunci si pana in momentul de fata a mixat la cluburi precum Pasha (Galati), Downtown (Deva), Union AfterHour (Deva), Barocco (Bucuresti - BDJ), Havana (Targu Neamt), Arena ( Targu Neamt), Ilussion Underground Caffe (Bucuresti) si alte locatii.
In anul 2010 incepe sa lucreze la primul release impreuna cu Mishu (http://www.facebook.com/mihai.catana). Releasul va fi lansat la labelul " 4 2 THE FLOOR RECORDS " in luna decembrie 2011.

Club Space
Str. Academiei, nr. 35-37
Informatii si rezervari: 0733.800.903.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !