miercuri, 9 noiembrie 2011

NastyNasty (US), Aria Urbana, Unlocka, LMK, La Void @ Club Control

Electric Paradox prezinta:
NastyNasty (US), Aria Urbana, Unlocka, LMK, La Void@Club Control
joi, 17 noiembrie


Program:
21.45 - Open Doors
22.00 - La Void (electro, subtechno)
23.00 - Aria Urbana (poate incepe si mai devreme asa ca va asteptam din timp)
00.30 - NastyNasty
01.30 - Unlocka // LMK
 
intrare: 15 lei (10 after 02.00)     In lipsa de detalii biografice, pe care NastyNasty nu le divulga pe nicaieri, putem spune despre el doar ca vine din California, geografic, dar si muzical. Experimentand in cautarea sunetului perfect, NastyNasty se apropie si de ascutatorii idm-ului dramatic care circula pe internet de ceva vreme, dar si de amatorii de beat-uri puternice. Un mix de bass, armonii si inovatii sonore, setul lui NastyNasty va contine numai productii proprii.

 
     In primul rand Aria Urbana n-a mai cantat cam demult intr-un eveniment de club in Bucuresti. In al doilea rand, Aria Urbana are material nou de prezentat publicului, de pe albumul a carui lansare este dorita in primavara anului viitor. Deja printre trupele consacrate ale muzicii electronice romanesti, Aria Urbana pregateste un live energic numai bun pentru inceputul unei petreceri.


     DJ si organizator de evenimente de peste zece ani, Unlocka vine pe 17 noiembrie la Club Control, in primul rand pentru a se bucura de compania pe scena a californianului NastyNasty, fiind probabil unul dintre primii romani care i-a ascultat productiile. La Control va mixa un set de tinut petrecerea pana dimineata, asa cum a facut intreaga sa cariera. Alaturi de ei mai putin cunoscutul LMK, un nume aparut de curand pe scene cu mult bass, provenit din noul current care nu concepe sa puna muzica fara o doza sanatoasa de turntablism.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !