vineri, 18 noiembrie 2011

Mara lanseaza primul videoclip: "Inside"




     Piesa a fost realizata impreuna cu compozitorul si producatorul Paul Ilea si casa de productie Kult Studio, ca de altfel, intregul album Mara – “In Love”, a carui lansare este programata la sfarsitul acestui an.
      Videoclipul, filmat in ultimele zile ale acestei veri, este o productie Kult Studio in colaboare cu tanarul regizor Gheorghe Andrei (“Deaf sounds”, “Hometown”) si Dan Chisu (Dakino).
Printr-o aparenta simplitate, “INSIDE” reveleaza un sound sofisticat, elaborat, propriu stilului Kult Studio, videoclipul completand starea de prospetime si pozitivismul piesei.
      “Invatam atat de multe lucruri despre lumea din afara noastra fara sa ne cunoastem realitatea interioara… pana cand realizam ca nu cunoastem cu adevarat decat propria noastra fiinta reflectata in lumea exterioara. E atat de simplu si atat de complicat in acelasi timp, ca si muzica acestui album” a declarat Mara, autoarea versurilor si coautoare a pieselor.


 
      Mara a mai lansat “In love”, “Only You” si “Rain”, single-uri ce vor fi incluse pe albumul “In Love”.
Mara & Kult Studio Artists a sustinut concerte alaturi de artisti internationali ca Faithless, Chicane, Crystal Method, Bonobo.
      Recent, Mara a inregistrat la Kult Studio, un material audio impreuna cu Coolio, Hadaway si Freedom Williams, care va fi lansat in 2012.
      De asemenea, Mara a acordat un interviu revistei Tabu, in numarul din noiembrie 2011, vorbind pentru prima data despre dubla sa identitate.
      Casa de productie Kult Studio este un spatiu pentru creație și producție de muzică, spectacol, artă video, teatru si dans. Condus de un grup de artiști și producători experimentați, Kult Studio produce proiecte artistice precum Sensor, Mara, Sakadat, Marchidans, Grafik Show, Deaf Sounds, Mongol, Joy la 9, etc. Kult Studio a sustinut diverse productii ale unor artisti ca Hadaway, Coolio, Dan Chisu, Smiley, Inna, Lora, Guess Who, A.G. Weinberger, Maia Morgenstern, Florin Piesic jr., Manni Neuman, si multi altii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !