joi, 17 noiembrie 2011

Loungerie II
     Vineri, 18 noiembrie, dupa ora 21.00, esti invitat la Madame Pogany la performance-ul plin de energie al trupei LOUNGERIE II.
     Loungerie II e muzica de si cu poveste, tanara si indrazneata, la granita unor influente precum Tom Waits, Ella Fitzgerald, Tom Yorke, Fever Ray, experiment si libertate. Muzica lor nu poarta greutatea jazzului clasic, insa ii paseste pe urme prin starea de spirit.


     Loungerie II a aparut intr-o prima formula la sfarsitul anului 2008 , la intiativa vocalistei Miss Tincea (Andreea Tincea). Trupa a trecut prin mai multe formule, pastrand tendinta fundamentala a pieselor: muzica lounge jazzy, potrivita pentru seri langa un pahar cu vin, dupa un spectacol de teatru sau balet. Piesele sunt compozitii originale, orchestrate de instrumentistii alaturi de care a avut ocazia sa cante de-a lungul timpului.
     In prezent trupa este compusa din :
Voce (Andreea Tincea), Chitara (Catalin Lungu), Tobe (Daniel Iliescu), Chitara 2 si sunete (Dan Michiu), Bas (Doru Boeriu), Voce 2 si spoken word (Andrei Bucureci).
     Actuala formula ii ofera nuanta momentelor de punk, spoken words, rock. La fel ca soparlele lounge, muzica produsa de acest proiect nu isi propune sa reconforteze, ci sa traverseze emotii.

Come over !
 
Intrare: 15 lei

Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro
Madame Pogany este situat pe Str. Banu Antonache, nr. 40 – 44 (Piata Floreasca), Sector 1 / Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !