miercuri, 2 noiembrie 2011

Cyclic Podcast este mixat de Alex Flitsch




     Artistul de origine germana, Alex Flitsch, a contribuit la mixurile din cadrul Cyclic Podcast cu un nou set. Episodul a fost ascultat in premiera la Vibe FM, miercuri dimineata, de la ora 3:00 AM, si este acum disponibil spre ascultare/download pe profilul de SoundCloud al agentiei Cyclic, brand ce-l reprezinta, in Romania, pe subiectul acestei editii a podcastului.
     Indragit in primul rand pentru talentul din spatele pupitrului, Alex Flitsch este si un extraordinar manager. Din 2004 detine si manageriaza unul dintre cele mai importante label-uri din Germania, Connaisseur Recordings, casa de discuri etichetata de revista Groove drept "the housey counterpart to Border Community". Seturile lui Alex sunt intotdeauna un colaj de nou si vechi, melodii clasice cunoscute si necunoscute, imnuri de cluburi si secrete ale colectionarului, prezentate pasional, in cunoscutul stil Connaisseur.
     Podcastul Cyclic a strans peste 21.000 de ascultari de la lansare. Editiile precedente de au fost semnate de nume ca Andrey Pushkarev, Izhevski, Dandy, Adrian Eftimie, Mihai Popoviciu, Gorje Hewek, Zanga, Alecsandru, Markus Homm sau Mano. Toate episoadele podcastului sunt disponibile pe site-ul agentiei, la www.cyclic.ro/podcast , sau in iTunes, la sectiunea dedicata podcasturilor.

Links:
http://www.soundcloud.com/cyclic-agency/cyclic-podcast-episode-nr-29
http://www.facebook.com/alex.flitsch.dj
http://www.cyclic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !