vineri, 4 noiembrie 2011

Concert Madalin Luca – Folklortronik


CONCERT MADALIN LUCA

FOLKLORTRONIK

NAI - LIVE LOOPS - ELECTRONIC SOUNDS

24 noiembrie 2011 ora 19:00 Sala Capitol Timisoara

Joi, 24 noiembrie 2011 ora 19:00 naistul Madalin Luca va sustine concertul inedit

FOLKLORTRONIK la Sala Filarmonicii Banatul – sala Capitol Timisoara.

     Madalin Luca este primul naist care exploreaza expresivitatea naiului introducandu-l in lumea instrumentelor procesate electronic. Muzicianul construieste un univers sonor special imbinand muzicalitatea naiului acustic cu naiul procesat electronic, cu sound-uri si ritmuri electronice, efecte sonore si loop-uri.
     FOLKLORTRONIK este un concert ONE MAN SHOW in care Madalin Luca propune o incursiune profunda in interiorul muzicii traditionale romanesti stravechi intr-o cheie muzicala contemporana si originala. Publicul este invitat sa se lase purtat intr-o lume a imaginatiei si creativitatii prin intermediul experimentului si a improvizatiei muzicale. Concertul propune oamenilor sa descopere noi valente ale naiului, sa cunoasca sonoritatea acestui instrument intr-un alt mod decat au fost obisnuiti sa-l asculte pana in prezent. Fiecare concert este unic si irepetabil datorita interpretarii muzicale a artistului care recreeaza spontan frazele muzicale si efectele sonore redimensionand sensurile compozitiei initiale.
     FOLKLORTRONIK este o continuare a seriei de concerte de acest gen incepute de Madalin Luca in anul 2009 care au fost sustinute in cadrul diverselor festivaluri din tara si strainatate: One panpipes&loop show , Romanian Pastoral Soundscapes, Sound’s explore.
     Madalin Luca a participat inca de la inceputurile carierei sale la diferite festivaluri si concerte in Romania, Franta, Germania, Ungaria, Grecia, Danemarca, Italia, Serbia, Muntenegru, Vietnam, abordand diferite genuri muzicale: muzica traditionala romaneasca, muzica clasica, jazz, world music.

Organizator: COMPANIA D’ARTE in parteneriat cu PRO PHILARMONIA

Proiect cofinanţat de Consiliul Judeţean Timiş

Intrarea: 10 RON / 15 RON LOJA / 5 RON elevi, studenti, pensionari.

Biletele se gasesc la casieria Filarmonicii Banatul

Informatii suplimentare: Asociatia culturala “Compania D’arte”
tel. 0720762073 // 0766413937
website: http://www.companiadearte.com // http://www.madalinluca.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !