marți, 29 noiembrie 2011

The Amsterdams preconizează un nou album în 2012, ce urmează a fi înregistrat la Londra sau Berlin



     “Ne-am propus să scoatem pe piață un nou album anul care vine”, a declarat, marți, pentru Guerrilive, solistul The Amsterdams, Andrei Hațegan, imediat după ce trupa a susținut un mini-concert, în variantă acustica, în studiourile Radio Guerrilla.
     Hategan a mai spus ca s-a vorbit deja cu reprezentanții a trei studiouri din străinătate: două din Londra și unul din Berlin. Deocamdată, cei 4 The Amsterdams nu au stabilit și cum se va numi următorul album, dar au în lucru trei variante.
Despre The Amsterdams: www.facebook.com/theamsterdams

Despre Guerrilive: www.facebook.com/Guerrilive

     GuerriLIVE înseamnă concerte susținute de trupele noului val din muzică românească, găzduite și transmise în direct din Studiourile Radio Guerrilla.
Maestru de ceremonii : Bogdan Șerban

     Șapte trupe au fost programate să cânte, de-a lungul zilei de marți, 29 noiembrie 2011, în direct din studiourile Radio Guerrilla. Pentru că marți, 29 noiembrie 2011, Radio Guerrilla – www.radioguerrilla.ro – sărbătorește 7 ani de la lansare. Până la această oră, prin studio au trecut cei de la Travka, Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks & The Amsterdams.
      Toate concertele sunt transmise VIDEO LIVE (imagine și sunet) pe pagina oficială Facebook Radio Guerrilla: www.facebook.com/radio.guerrilla

Urmează:

16:30 – Electric Fence: www.facebook.com/electricfenceculture

18:30 – OCS: www.facebook.com/pages/Omul-cu-sobolani/171884498516

20:00 – Toulouse Lautrec: www.facebook.com/pages/Toulouse-Lautrec/275500169642

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !