miercuri, 30 noiembrie 2011

5 ani de Byron cu bal mascat: azi la Atelier



     Pe 30 noiembrie, incepand cu ora 22:00, trupa byron va invita in Atelierul de Productie din Bucuresti (Splaiul Independentei nr. 160). Pentru sarbatorirea celor 5 ani de activitate formatia va organiza un bal mascat unde nimic nu va fi ce pare! Nu doar publicul si membrii trupei vor aparea costumati, dar si setlist-ul baietilor va consta exclusiv din piese ale altor artisti, abil deghizate pentru a se potrivi in repertoriul byron. De asemenea, cei prezenti vor putea urmari secvente promotionale din concertul Live Underground ce va fi difuzat de catre HBO in ziua urmatoare, pe 1 decembrie.
     Si ce-ar fi o petrecere fara niste invitati? Astfel, ii vom avea ca invitati speciali in Atelierul de Productie pe cei de la Shuffled Existence, castigatorii din acest an ai concursului byron – Rock Your High School, concurs organizat anual de trupa byron pentru sustinerea si promovarea
formatiilor din liceele romanesti.
     Au trecut 5 ani de la primul concert byron – 1 decembrie 2006, sold-out in Laptaria lui Enache – iar formatia este mai in forma ca niciodata! Veniti asadar pe 30 noiembrie in Atelierul de Productie sa sarbatoriti inca un an de muzica alaturi de byron si de invitatii lor, Shuffled Existence. Costumati-va in ce va trece prin cap si haideti la un concert byron nu-tocmai-byron, la o petrecere unde vom fi tot noi dar un pic altfel, la o aniversare dedicata tuturor celor care ne-au fost si ne sunt in continuare alaturi! In plus, ce mod mai bun de a-ti petrece seara de miercuri in asteptarea zilei de 1 decembrie, cand concertul byron Live Underground, filmat in Salina Turda, va fi difuzat in premiera la HBO?
:)
     Petrecerea incepe de la ora 22:00 iar intrarea va fi 20 de lei. Costumatia este obligatorie. Serios!
Aniversarea byron – 5 ani este un eveniment sustinut de HBO Romania.

byron
Dan Byron – voce, chitara acustica, flaut
6fingers – clape, chitara acustica, voce
Costin Oprea – chitara electrica
Dan Georgescu – bass
Vlad Bolborea – tobe

...cu multe multumiri colegilor Gyergyay Szabolcz, Cristi Matesan, Jacob Glick, Vlady Sateanu, Ovidiu Baciu, Marcel Moldovan, tuturor membrilor din umbra ai echipei care ne-au ajutat de-alungul anilor, ne ajuta in continuare si fara de care nu am fi ajuns aici (Codrut Dumitrescu, Iulia Pop, Clara Litescu, Tibi Nedelcu, Victor Panfilov, Laszlo Demeter, Alexandru Trifan, Cosmin Ionescu) si tuturor celor pe care, fara voie, i-am omis.

http://byronmusic.ro
http://facebook.com/byronmusic
http://twitter.com/byronmusic
http://youtube.com/byronvideos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !