joi, 6 octombrie 2011

Weekend la Tralala Club, incepand de... joi!

 
JOI // 6 OCT

     Joi seara ne intoarcem la muzica house, mai bine spus, la acea muzica house din anii 90 cand fenomenul a scapat de sub control....si bine a facut!
Responsabili pentru aceasta seara vor fi:

     3WISHES - care isi defineste stilul ca jackin' house, cu mici crize de personalitate pe alocuri. A lansat primul sau EP luna aceasta, la Crossworld Records si il asteptam pentru felicitari !

     MALIBU - cu o experienta de patru ani la activ si cu influente deep si chicago house + cateva zeci de petreceri underground la portofoliu

VINERI // 7 OCT

     Vineri, clubul Tralala il prezinta pe veteranul Marika alaturi de Happy Gutenberg, coproducator al noului proiect The Union.
     Florin Marica (MARIKA) este unul dintre putinii DJ, producatori si promoteri care s-a implicat profund in fenomenul muzical undergound din Romania anilor '90.
In anii '90 Marika, alaturi de Cristian Paduraru, pune bazele trupei Fire in Water cu care a castigat doua premii importante la Assos New TallentFestival si emisiunea Klub Bizzr de pe Atomic TV.
     Fun Radio, 2M+(ActivFM), Pro Fm Dance,Vibe FM sunt doar cateva din radiourile unde Marika a promovat selectii de electronica efectuate de la bune inceputuri in functie de nevoile publicului, dar cu focus pe contribuitorii de marca ai genului in Romania. Aici au fost invitati producatorii, promoterii si toti cei care gravitau in jurul universului muzicii electronice.Aici au avut loc perfomance-uri si mixuri live.
     Intre 1998 - 2004 Marika a fost redactor si producator la emisiunile Metropolis si Rockada de pe primul canal de muzica din Romania - Atomic TV
     In 2005 Marika ajunge pana in finala cunoscutului concurs de DJ autohotoni, Heineken, frecventand atat inaintea turneului-concurs cat mai ales dupa aceea prin majoritatea cluburilor din Romania.
     Tot in 2005 incepe colaborarea cu Expirat Club si Other Side, fiecare seara de miercuri desfasurandu-se sub numele Selectro: DJ Marika & Guests: invitatii sunt DJ, producatori locali si din afara muzicii electronice, DJ sets sau live performances.
      In 2010: Selectro este invitat sa-si organizeze propria scena cu invitati din afara si locali, in cadrul Sunwaves Festival. Tot in 2010 obtine la Nights.ro Awards premiul pentru "Cel mai bun concept pentru o serie de petreceri din Romania.
     Selectro este deasemenea numele emisiunii realizate de Marika in fiecare seara de miercuri pe Dance FM.

     Despre Happy Gutenberg se stie ca de cand a pus prima data in Web, la scurt timp dupa ce s-a stabilit in Romania in ’98, a abordat house-ul, techhouse-ul si techno-ul cu influente… happy.
Dupa pauza pe care a luat-o pana nu demult, Happy se mandreste cu doua remix-uri la piese ale uneia din cele mai apreciate formatii la ora actuala, Les Elephants Bizarres.
     Happy Gutenberg este parte a proiectului The Union, care tocmai a lansat o colaborare cu Junkyard, pe care o puteti asculta aici: http://soundcloud.com/the-union-1/the-union-la-b-r-feat-junkyard

 
Intrare libera!

SAMBATA // 8 OCT

Vă-ntrebați cumva ce e de făcut sâmbătă?!

     Nu vă pierdeți vremea că se-anunță Happy Birthday Party cu DJ Karoo și invitații săi Emap și Matei. În caz că vă-ntrebați (pe bună dreptate) care-i faza cu Happy Birthday Party, aflați că sâmbătă îl sărbătorim nu numai pe Karoo, bine-cunoscutul prieten Tralala, ci și pe Emap, colegul său de breaslă.
      Ei bine, sâmbătă se-anunță mare-mare aniversare electro, funky disco, so be there! Poate apucați și voi o bucățică din tort. Yamy! Ne vedem, ca de obicei, la intrare, la bar sau lângă pupitrul DJ-ului ca să ciocnim un shot, nu-i așa?
     Aaaa… nu uitați, invitațiile din partea Tralala sunt întotdeauna +1, +2, +3….+n. Veniți în număr mare că de distracție ne ocupăm noi!

Intrarea libera!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !