vineri, 21 octombrie 2011

Parazitii @ GuerriLive, luni 24 octombrie




     GuerriLIVE continua seria concertelor de luni seara, de aceasta data, in ritmuri de hip-hop, cu trupa Parazitii.

Luni, 24 octombrie 2011
Ora 19.00
Radio Guerrilla, 94, 8 FM sau www.eliberadio.ro
Pagina de FB: www.facebook.com/Guerrilive

     Concertele vor putea fi văzute şi auzite live pe www.facebook.com/ursusromania, în cadrul conceptului Ursus Evolution, ce prezintă evoluţia muzicii româneşti la Radio Guerrilla


     GuerriLIVE înseamnă concerte susținute de trupele noului val din muzică românească, găzduite și transmise în direct din studiourile Radio Guerrilla.
În fiece săptămână, în fiece luni, de la 7 seara.

Maestru de ceremonii - Bogdan Șerban
Foto - Roxana Afric
Video - www.veiozaarte.ro

     În martie 1994, Cheloo (Cătălin Ştefan Ion) înfiinţează Paraziţii. În luna mai i se alătură Ombladon (Bogdan Ionuţ Pastaca). Prima piesă înregistrată este „În Jur” şi a apărut pe 13 Septembrie 1994. O zi mai târziu au susţinut primul lor concert, la balul bobocilor de la liceul Spiru Haret din Bucureşti.
     În iarna anului 1994, se alătură formaţiei DJ IES. Primul album, "Poezii Pentru Pereţi", produs independent, a fost lansat pe 15 iunie 1995 şi a fost al doilea album de rap din Romania (după RACLA şi înainte de BUG MAFIA).
     Succesul vânzărilor atrage atenţia casei de discuri "Digital Records". Urmează un nou album, lansat pe 5 aprilie 1996, purtând titlul "Nimic Normal "·
     Pe 23 iunie 1997, lansează "Suta", ce avea să devină albumul rap al anului.
     În urma unor emisiuni dedicate scenei hip-hop din România, realizate de managerul trupei la radio FM4 AUSTRIA, Paraziţii atrag atenţia casei de film "Lotus Film" din Viena, care devine interesată de o colaborare în vederea realizării coloanei sonore a filmului NORDRAND. Lucru realizat, asfel că Paraziţii devin prima trupă de rap din România ce apare pe soundtrack-ul unui film, cu drepturi de autor plătite, alături de nume celebre precum Ace Of Base, Neneh Cherry, Kelly Family sau Leila K ( martie 1999).
     Din martie 1999, Paraziţii încep oficial colaborarea cu REBEL MUSIC, primul label underground din România, axat pe management, impresariat şi producţie.
     Pe 14 iulie 1999, apare albumul "Nici o Problemă", la A&A RECORDS· Acesta este considerat cel mai reprezentativ album de până atunci, cel al consacrării definitive şi primul editat pe CD. În august 1999 - videoclipul piesei „Bagabontzi ’99” egalează recordul de audienţă pe Atomic TV.
     În 21 iulie 2000, se lansează albumul "Iartă-mă" împreună cu un concert în Disco Max (Bucureşti). În 2001 apare un nou album, parcă ,mai „greu” decât toate de până acum, „Categoria Grea”. La piesa cu acelaşi nume de pe album se face şi un videoclip care este cenzurat la scurt timp.
     În 2003, apare albumul solo al lui Cheloo, "Sindromul Tourette". De pe acest album va apare clipul "Vicii" cu Bitză.
     În următorul an, 2004, scoate şi Ombladon un album solo, "Condoleanţe". Clipul "Egali din naştere" cu Raku va câştiga premiul VMA 2004.
     În iarna lui 2004, apare albumul aniversar care sărbătoreşte împlinirea a 10 ani de muzică şi plecarea trupei de la labelul care i-a consacrat, Rebel Music.
     În decembrie 2005, apare albumul "Confort 3", album ce aduce trupei Paraziţii atât succes, cât şi un nou conflict cu membrii CNA-ului.
     Pe 30 martie 2006, Cheloo îşi lansează cel de-al doilea album solo, intitulat "Fabricant de Gunoi", având ca piesă de promovare "Operaţiunea cur Pansat", care a fost aleasa pentru primul videoclip de pe album.
     Pe data de 6 octombrie 2009, este lansat albumul "Slalom printre cretini (remix)", album promovat impreuna cu ziarul "Gazeta sporturilor".
     Pe 15 iunie 2010, Trupa Paraziţii lansează albumul "Tot ce e bun tre să dispară", tot impreuna cu ziarul Gazeta sporturilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !