luni, 3 octombrie 2011

Octombrie vine în acorduri TiPtiL la Madame Pogany


     Seria performace-urilor live de vineri continua, pe 7 octombrie, cu concertul trupei TiPtiL. Seara va fi completata de un after-mix de bossa nova , jazz, soul & funk al lui Victor Stancov, dj-ul rezident Madame Pogany.
     Înfiinţată în septembrie 2009 , trupa TiPtiL înseamnă Raluca Staicu (voce), Adina Dură (voce), Bujor Stoicovici (chitară bas, contrabas), Ciprian Moisescu (tobe) şi Creţu (chitară).
     TiPtiL s-a bucurat încă de la început de mare success si a fost invitata sa participe la numeroase festivaluri (Festivalul Club A, B’ESTFEST 2011, cea de-a zecea ediție a TiFF-ului, etc), concursuri sau la diverse emisiuni TV, printre care şi apreciatul show cultural Garantat 100%, de la TVR. 
     În noiembrie 2010, TiPtiL devenea finalista concursului Global Battle of the Bands, iar în luna decembrie a aceluiași an, regizorul Catalin Bugean realiza primul videoclip al trupei, pentru piesa „Spune-mi!”.

     Pe 29 mai 2011, la invitaţia Institutului Cultural Roman din Berlin, TiPtiL a reprezentat Romania, susţinând un concert în cadrul evenimentului Romanian Music Nights la Berlin.
     ”Muzica TiPtiL, expresia unică a împletirii personalităţilor membrilor formaţiei, se revarsă în adieri sonore firav-agresive-senzual-lascive-dansant-melodioase-armonios-izbitoare-creativ-colorat-înălţătoare. Cu alte cuvinte şi fără a mai folosi prea multe figuri de stil, muzica TiPtiL trăieşte!”
     Entuziasm, efervescenţă, infuzie de jazzaggaefunkdancefun, cinele, chitară, contrabas, două voci speciale şi sunete sofisticate.
     Weekendul vine TiPtiL, vineri, 7 octombrie, pe la ora 9 seara, la Madame Pogany, cu un playlist gândit să îmbine îndrăzneţ nuanţe clasice de jazz, cu acorduri şi interpretări inedite de funk, drum`n`bass şi post punk.
     Nimic nu se compară cu energia şi starea specială pe care ţi-o dă muzica şi nimic nu îţi poate inspira imaginaţia cum o pot face nişte sunete senzual-lascive-dansant-melodioase, mixul perfect pentru o experienţă sublimă alături de cinci oameni care îşi trăiesc muzica: TiPtiL.

Open doors: 21.00h
Bilet intrare: 15 lei

Pagini oficiale:
www.tiptil-tiptil.blogspot.com
www.facebook.com/muzicatiptil
www.youtube.com/thetiptil
http://soundcloud.com/tiptil

Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro

MADAME POGANY
Banu Antonache 40 – 44 (Piata Floreasca)
Bucuresti – sector 1
Rezervari: 0743 661 782
http://www.facebook.com/magamepogany
http://www.madamepogany.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !