joi, 27 octombrie 2011

NighTLonG 2 Years Aniversary


● Vineri ● 28.10.2011 ● ora 23:59 ● NighTLonG Halloween ● Club Zambara Timisoara

     Au fost 2 ani frumosi cu zeci de nopti lungi transformate in amintiri placute alaturi de prieteni vechi si noi. Doi ani alaturi de voi, cei care ati dansat la petrecerile noastre, care iubesc muzica buna asa cum o iubim noi, fara voi nimic nu ar fi fost posibil. Va multumim pentru tot si promitem amintiri placute in continuare si cum altfel am putea sarbatori acest lucru decat prin o noua petrecere de neuitat, la care cadrul muzical va fi construit cu mare grija de Dinky, artista chiliana stabilita in Berlin, cu o experienta de peste 10 ani in scena internationala, membra Cocoon si actualmente noua stea VisionQuest dupa EP-ul lansat in luna septembrie acolo, si Anthony Collins, o cunostinta mai veche de-a noastra, unul dintre cei mai buni dj si producatori francezi, iar warm-up va fi asigurat de ProzaK. 

     Cadrul petrecerii aniversare va fi unul special de Halloween, in care, pentru o seara, poti sa fii cine/ce vrei intr-o lume plina de zambete si voie buna.
     Tinuta nu este obligatorie dar recomandam sa fie cat mai traznita, decizia e a voastra, vineri 28 OCT ora 23:59 la Club Zambara, Timisoara.

★ Dinky | Berlin, Ger


Cocoon, Crosstown Rebels, VisionQuest, Vakant, Ostgut, Horizontal



     Nascuta in Chile si stabilita in Berlin, Dinky mixeaza si produce muzica de peste un deceniu. La inceputul anilor 2000 a iesit din start pe piata cu productii pe care le-a lansat sub tutela unor label-uri prestigioase, precum cel al agentiei pe care o reprezinta cu succes si altele de-o seama, Vakant, Watergate, Mobilee, Ostgut Ton sau Visionquest pentru care a debutat recent cu un superb EP de trei melodii de o eleganta fascinanta intitulat "Time To Lose It" si aparut pe piata la sfarsitul lunii septembrie. //

★ Anthony Collins | Paris, Fr

Scissor And Thread, Culprit, Curle, Get Physical, Freak n’ Chic, Vakant



     Crescut atat in New York cat si in sudul Frantei si stabilit acum in Paris, Anthony este un obisnuit in cluburi de prestigiu din intreaga lume, unde incanta cu mixul de piese, deep house, house si minimal, alese cu meticulozitate intr-un cadru cat mai artistic. Ca producator lanseaza mai multe EP-uri la unele dintre cele mai puternice label-uri ale momentului : Get Physical, -t si Vakant, Curle, Tuning Spork, , Resopal, Mixx records, Freak n’Chic, Mule Electronic si Liebe Detail singur sau in colaborare cu artisti ca Ricardo Villalobos , Los Updates , Cesare vs Disorder, Alejandro Vivanco, Boris Werner si lista poate continua. Ultima sa productie “Inside” apare pe binecunoscuta compilatia CulPrit VA 2011, el pregatind noi productii si remixurila la Curle, Poker Flat si Horizontal. //

● Prozak | Timisoara, Ro

http://www.facebook.com/ProzaKSound

● visuals by: SpOoF

Intrare:
► 20Ron - 23:59 - 01:00
► 30Ron - 01:00 - 07:00


Locatie:
► Club Zambara, Bastion nr.1, Timisoara

Rezervari:
► 0729262272
► mai multe informatii vor fi anuntate in curand pe site-urile noastre oficiale:
http://nightlongevents.ro/
http://facebook.com/nightlongro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !