joi, 20 octombrie 2011

Events: Goblin Club




     Seria de petreceri JOIntz continua, Joi 20 Octombrie, cu inca un nume de referinta pe scena Nufunk : PIMPSOUL
     Cunoscut pana acum sub numele de Darftphunk, Pimpsoul isi lasa amprenta de peste zece ani asupra scenei musicale. Creierul din spatele Pimpsoul este Steve Jeffery , care in ultimii zece ani a fost cap de afis la concerte din intreaga lume : de la Londra la Liverpool , de la Cornwall la Croatia , de la Azerbaijan la Australia. Single-ul de debut “The One” lansat pe albumul Bombstrikes, a fost puternic aclamat de critici, sustinut de A-Skillz, Beat Vandals, Mooqee, Krafty Kuts, Ali B dar si prezent la toate festivalurile din Marea Britanie in vara lui 2009. In ultimele sase luni, Pimpsoul a remixat muzica pentru artisti din intreaga lume : pentru DJ Love Ali B , pentru maestrul funk din Germania Basement Freaks, pentru popsterii chill-out din Rusia Kooqla si Wunderkind-ul din Australia Nick Thayer. Cand nu este in studio, Pimpsoul face sa vibreze scena Nufunk ; cu show-uri in cluburi din Marea Britanie, Polonia si Germania , intotdeauna pregatit cu propriile mash-ups si re-edits.

 
Puteti asculta aici ultimele track-uri ale lui Pimpsoul :
http://soundcloud.com/pimpsoul


Warm-up : GEMINI BROS / After-party : AMON

Intrare : 15 Lei


Vineri, 21 Octombrie
Filmophilia Friday Productions presents : Dreamworks vs. Pixar

     Vechea dilema care aprinde orice conversatie pe care o ai la un pahar tarziu de bere cu prietenii : “Esti adeptul Evolutionsimului sau Creationismului? Sistemul public sau cel privat?Tableta sau Laptop? Pfff hell no , e vineri seara, let’s just chill for a sec and answer the real question :
Dreamworks sau Pixar ?

       Ce supererou e mai kickass: Kung Fu Panda sau The Incredibles? Lumea Oceanului din Shark Tale sau Finding Nemo? Toy Story Gang sau Madagascar Crew?
      Te asteptam vineri la Filmophilia Friday sa raspundem la this age-old question : Cine are filme mai bune, Dreamworks sau Pixar?

Sambata, 22 Octombrie
Crima pe Smardan!
Killer fun si sambata asta in Goblin!

I     narmeaza-te cu chef de distractie, impusca doua runde de shoturi cu prietenii si sfideaza legea cu your killer dance moves!
Goblin- official home of party outlaws!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !