joi, 20 octombrie 2011

Episodul 27 de Cyclic Podcast este realizat de Markus Homm     Markus Homm, artistul reprezentat in Romania de agentia Cyclic, semneaza a 27-a editie a podcastului Cyclic. Setul a fost difuzat in premiera la Vibe FM miercuri dimineata, de la ora 3:00 AM, si este acum disponibil in iTunes si pe profilul de Soundcloud al agentiei.
     Roman la origini, Markus Homm s-a stabilit inca de mic in Germania. In 2001, la 21 de ani, bifeaza primul gig in Nurenberg, iar cererile cluburilor de profil cresc rapid. La multi ani de la plecarea in Germania, este invitat sa mixeze in Romania si ramane profund impresionat de scena de profil de la noi.
     Asa se face ca in 2004 decide sa deschida propriul magazin de discuri in Sibiu. Intre timp, deprinde arta productiei muzicale, devenind alaturi de Mihai Popoviciu unul dintre cei mai preciati producatori de gen.
     Podcastul Cyclic a strans in mai putin de doua luni de la lansare peste 20.000 de ascultari, semn ca seturile semnate de Andrey Pushkarev, Izhevski, Dandy, Adrian Eftimie, Mihai Popoviciu, Gorje Hewek, Zanga, Alecsandru, Mahony & Bog sau Mano satisfac nevoie de muzica buna a clubberilor romani. Toate editiile podcastului Cyclic sunt disponibile pe site-ul agentiei, la www.cyclic.ro/podcast, sau in iTunes, la sectiunea dedicate podcasturilor.

Links:
http://soundcloud.com/cyclic-agency/cyclic-podcast-episode-nr-27
http://www.facebook.com/homm.markus
http://www.cyclic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !