joi, 20 octombrie 2011

“Celelalte Cuvinte – 30 de ani”: biletele la pret promotional, sold out !

     

Biletele la pret promotional puse in vanzare pentru concertul „Celelalte Cuvinte – 30 de ani” din data de 8 decembrie, la Sala Palatului, s-au epuizat in cursul zilei de astazi.
     In reteau Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti) si online pe www.eventim.ro mai sunt disponibile bilete la pretul normal de 50 de lei – categoria IV, 70 de lei - categoria III, 90 de lei – categoria II si 130 de lei – categoria I.
     La 30 de ani de la infiintare, trupa Celelalte Cuvinte pleaca la intalnirea cu fanii din toata tara, multumindu-le, in acest fel, pentru fidelitatea cu care ii sustin de 3 decenii.
     Turneul national Celelalte Cuvinte cuprinde 12 orase – incepe pe 4 noiembrie la Oradea, trece prin Cluj, Sibiu, Timisoara, Resita, Constanta, Galati, Buzau, Iasi, Brasov, Targoviste si se incheie la Bucuresti, pe 8 decembrie, la Sala Palatului, cu un spectacol-concert pe masura trupei si a varstei.
      Calin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan si Ovidiu Rosu se pregatesc pentru intalnirea cu fanii din toata tara, carora le vor spune, in stil propriu, povestea celor 30 de ani.
Un concert prezentat de Miscarea de Rezistenta

Sustinut de Farmexpert

Recomandat de Rock Fm

Cu sprijinul: Proges
Parteneri: News Outdoor, Hotel Razvan, BuBu Booking House, admirabil.net
Parteneri media: Jurnalul National, Ring, Sapte Seri, Zile si Nopti, Realitatea.net, VoxPublica, Metalhead.ro, Bestmusic.ro, metropotam.ro, Iconcert.ro, Port.ro, Maximum Rock, Metalfan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !