vineri, 14 octombrie 2011

Audiotheque Opening Party




     Vineri, 21 octombrie, este programat primul party din seria de petreceri organizata de Audiotheque. Evenimentul este organizat in Club Space, din Capitala, iar line-up-ul este alcatuit din Push'n'Pull, Mihai Popoviciu si Mano.
     Audiotheque este un radio conceptual care va oferi intregului public european sunete de natura deep-techno cu un caracter intelectual. Conceptul radio-ului presupune transmiterea catre ascultator o anumitã traire, un sens, poate chiar o istorie in care sunetul inlocuieste cuvantul si fiecare artist isi exprima trairea. Echipa Audiotheque are in plan organizarea unor party-uri cu acelasi nume, care vor oferi publicului din Romania nume noi si, nu in ultimul rand, sunete noi. Push’n’Pull este rezultatul unei colaborari intre Dasha Pushkina si Alexey Blagodatskih, activitatea fiind bazata pe talentul de scriitor si producator al lui Alexey. Show-ul creat de Push'n'Pull imbina costumatia lor inedita cu improvizarea sunetelor techno-funky. Push'n'Pull a cucerit rapid scena clubbingului rusesc, proiectul fiind invitat in locatii precum Arma17, Gazgolder, Solyanka, Krysha Mira, Kazantip alaturi de nume mari ale muzicii electronice ca: Ricardo Vilallobos, MANDY, Cesare VS Disorder,
     Seph, Rhadoo & Raresh, Onur Ozer, Maayan Nidam si multi altii. Atmosfera futuristica creata de acest cuplu isi va lasa amprenta in inimile clubber-ilor romani.
     Originar din Sibiu, Mihai Popoviciu este considerat, atat de specialistii romani cat si de cei straini, unul din cei mai inovativi producatori est-europeni de muzica electronic si, probabil, cel mai prolific producator roman de muzica electronica. Dincolo de activitatea de producator realmente impresionanta, Mihai Popoviciu este un DJ respectat si apreciat, indiferent de locatie. Numarul evenimentelor de peste hotare la care Mihai Popoviciu a fost invitat in ultimii ani a inregistrat o crestere impresionanta, artistul agentiei Cyclic devenind un reprezentant de seama al scenei clubbing romanesti. 

     Pentru Mano, totul a inceput in urma cu 6 ani, in 2009 devine rezidentul fostului Hypnotic, din Iasi, iar cu timpul a reusit sa imparta pupitrul cu nume precum Simon Baker, Satoshi Tomiie, Simon
     Baker, Monoroom, Alex Flitsch, Markus Homm sau Tom Clark. In vara lui 2011, Mano devine rezidentul plajei Kudos, bifand aici importante gig-uri alaturi de cele mai importante nume ale scenei de profil romanesti dar si impreuna cu artisti de peste hotare.

Links:
http://www.audiotheque.fm/
http://www.facebook.com/mihaipopoviciu1 

http://www.facebook.com/mano.andrei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !