joi, 27 octombrie 2011

Atelierul de Piatra


Filmul de Piatra 3.0: Petrecere CALL FOR ENTRIES! la Atelierul de Productie

     Filmul de Piatra, tanarul si neconventionalul festival de film de la Piatra Neamt, anunta inceperea perioadei de inscrieri pentru editia "3.0", care va avea loc intre 5 si 8 ianuarie 2012. Startul se da joi, 27 octombrie, ora 20:00, intr-un eveniment organizat impreuna cu Atelierul de Productie si TimeLapsus.ro: ATELIERUL DE PIATRA #1.
     De la ora 20:00, vor fi proiectate scurtmetrajele castigatoare la Filmul de Piatra 2.0 (5 filme de fictiune, 2 documentare, 2 filme de animatie, 2 experimentale si 2 videoclipuri, toate romanesti si cu autori foarte tineri). Popcornul e din partea casei.
     Dupa filme, strangem scaunele si va invitam la dans: djset Charlie Dundeen, vjset TimeLapsus.ro si beatboxing live cu MCB!
     Si asta nu e tot! Atelierul de Piatra te provoaca la concurs! Cauta promo-ul evenimentului, misca-te pe ritmul din coloana sonora, filmeaza-te cateva secunde si trimite-ne clipul (poti folosi oricare parte a corpului tau, pisica, bunica sau ursuletul de plus)! Clipurile primite vor fi proiectate iar publicul va alege un castigator - premiul: o invitatie dubla la concertul Jamie Woon din 19 noiembrie. Mai multe detalii gasesti pe facebook.com/filmuldepiatra.
     Perioada de inscriere a scurtmetrajelor pentru Filmul de Piatra 3.0 este intre 27 octombrie si 30 noiembrie. Sunt acceptate filme cu durata intre 1 si 30 de minute, realizate in Romania si Republica Moldova, dupa 2010. Autorii pot fi tineri cineasti, studenti si chiar amatori, iar competitia va avea cinci categorii: fictiune, documentar, animatie, experimental si videoclip. La festival se vor acorda cel putin cinci premii in bani si produse, si mai multe mentiuni. De asemenea, filmele castigatoare vor face parte dintr-un program itinerant, de proiectii si evenimente in diverse locuri din tara si strainatate, promovandu-se astfel cinematografia tanara autohtona.
Ne vedem joi, 27 Octombrie, ora 20:00!

     Evenimentul este organizat de Filmul de Piatra, Atelierul de Productie si TimeLapsus.ro. Suport creativ de la Hello Menthol.
     Mai multe pe facebook.com/filmuldepiatra si www.filmuldepiatra.ro. Promo-ul evenimentului (si coloana sonora pentru concurs): http://www.youtube.com/watch?v=bwrHaZmDgmg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !