miercuri, 12 octombrie 2011

Atapy a mixat episodul nr 26 de Cyclic Podcast




     A 26-a editie din seria Cyclic Podcast este semnata de Atapy, un foarte talentat tanar artist. Setul sau a fost difuzat in premiera de Vibe FM, miercuri dimineata, de la ora 3:00 AM, si este acum disponibil pe profilul de Soundcloud al Cyclic Agency.
     Atapy, pe numele sau adevarat Arpi Takacs, provine din Targu Mures si produce muzica inca din 2009, bucurandu-se de aprecierea unor nume foarte importante de pe scena clubbing intre care Dubfire, Laurent Garnier, Richie Hawtin, Djuma Soundsystem, M.A.N.D.Y., Anthony Pappa sau Brothers Vibe. Ca DJ este prezent la pupitrul celor mai importante cluburi din Targu Mures (Avi-Cola, Gallery sau Tantra) si este invitat si in alte orase pentru evenimente open-air.
     Editiile precedente ale podcastului Cyclic, semnate de nume ca Andrey Pushkarev Markus Homm, Alex Flistch, Izhevski, Gorje Hewek, Adrian Eftimie, Dandy, Mihai Popoviciu, Zanga, Mano,
     Alecsandru sau Mahony & BOg au adunat un total de peste 19.000 de ascultari pe profilul de Souncloud al agentiei Cyclic. Toate episoadele podcastului Cyclic sunt disponibile pe site-ul agentiei, la www.cyclic.ro/podcast , sau la sectiunea Podcast, in iTunes.
 

Links:

http://soundcloud.com/cyclic-agency/cyclic-podcast-episode-nr-26
http://www.facebook.com/atapy
http://www.facebook.com/cyclicagency
http://www.cyclic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !