marți, 18 octombrie 2011

Antarctica @ Madame Pogany, 21 oct



Vineri 21 octombrie, ora 21.00, Madame Pogany:

ANTARCTICA

     Madame Pogany implineste weekendul acesta un an de existenta. Cu aceasta ocazie, va invitam vineri 21 octombrie, dupa ora 21.00, la un live performance special al duo-ului Antarctica.


     Antarctica este un spațiu supranatural, populat de numai doi locuitori: Delia Opran și Ciprian Lemnaru. Cosmogonia lor se explică prin dragostea pe care o au pentru muzică, acesta fiind de altfel modul în care au ajuns să coexiste ca grup. Pe albumul lor de debut, Explorers, cei doi scot la lumină peisajele fantastice ale lumilor pe care le poartă în sine, o reflecție caleidoscopică grefată pe sunete electronice glaciale și reliefată de pasajele narative ale Deliei.

     Duo-ul își găsește inspirația în synth pop-ul anilor 80, new wave și muzică electronică de avangardă, elaborând un sound care este în egală măsură meditativ, ludic și melodic. Cei doi au mai colaborat pe un alt proiect, Insound, ceea ce le oferă o armonie instinctivă în privința muzicii, dar și o legătură puternică ce urmează a fi întărită în cadrul Antarctica.

Intrare: 15 lei.

Rezervari: 0743 661 782 / razvan@madamepogany.ro
www.madamepogany.ro
Madame Pogany – Str. Banu Antonache, nr 40 -44, zona Piata Floreasca, Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !