sâmbătă, 10 septembrie 2011

Trupa medievala Ad Hoc canta in Cetatea Targovistei





Trupa mediaval-celtica Ad Hoc participa la Zilele Cetatii Targoviste, in acest weekend (10-11 septembrie).
Printre domnite, mesteri, cavaleri si voievozi, trupa Ad Hoc va canta in Cetate, readucand farmecul medieval al fostei capitale a Tarii Romanesti. Repertoriul Ad Hoc include melodii preluate din muzica medievala, reinterpretari dupa artisti internationali care promoveaza acelasi gen muzical, dar si lucrari proprii.
Asa cum ii spune numele, Ad Hoc este un proiect deschis, in permanenta miscare. Show-urile sunt personalizate, creativitatea fiind punctul forte al trupei, avand chiar deschiderea de a deveni proiect interactiv, atunci cand situatia permite.
Trupa Ad Hoc vine din Transilvania. Sunt tineri studenti sau absolventi ai facultatilor de profil, care doresc sa promoveze muzica din vechime. Au ales muzica medievala, pentru melodicitatea ei specifica, melodicitate pe care o pastreaza actuala si pe care o face sa fie iubita de categorii de public diverse. Studiind, au descoperit ca muzica medievala face bine si la inima si la minte. Asa ca si-au propus sa o daruiasca mai departe. Ei sunt Sergiu Boldor – vioara I, Adrian Bologa – vioara II, Flaviu Serentoc – contrabas, Paul Szanto – violoncel, Kiss Carol – chitara clasica, Dan Olar – percutie, Lucian Simon – percutie.
Pana la concertele de la Targoviste, puteti vedea Ad-Hoc aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !