joi, 15 septembrie 2011

Sensor lanseaza "L Power", al treilea single din 2011



     L Power - o piesa pozitiva, dinamica si plina de energie, se adauga cu succes lansarilor Sensor din 2011: Partystarter si Watching You.
     Compusa de Paul ILEA si Mara si produsa de Kult Studio, L Power reprezinta interpretarea in stil Sensor a universalei teme a iubirii.
     Mara, autoarea versurilor si vocea noului single Sensor, ne ghideaza in descifrarea mesajului: "Mi s-a intamplat sa simt emotiile celorlalti ca si cum ar fi fost ale mele. A fost o experienta extrem de puternica, prin care am invatat ca, avand inima larg deschisa, putem fi mai mult decat empatici, avem puterea de a accesa in totalitate fiinta celuilalt, cu tot ceea ce simte sau percepe. Am certitudinea ca singura conexiune reala dintre noi este de la inima la inima, si ca iubirea este sursa unica la care inimile se conecteaza si se alimenteaza. Plug into L Power. Plug into Love Power!"
     Gata de adaugat in playlisturile radiourilor si in inimile fanilor, L Power promite sa electrizeze din plin fiecare zi a acestei toamne.
     Sensor este un proiect ce a adus un stil nou in muzica autohtona: electro-acoustic, experimental sounds. Inca de la infiintare in 1999, Sensor a surprins publicul prin folosirea unor instrumente neconventionale: jante de masina, butoaie, sctratch-uri, clarinet, flexuri, masini de scris etc.
     Sensor inseamna Paul ILEA (producator, electronics, percutie si vocal) si Alexandru NEGARA (percutie, scratch si clarinet). In cei 12 ani de show-uri live internationale, Sensor a impartit scena cu numerosi artisti celebri, precum: Faithless, Chicane, Kylie Minogue, Kelly Rowland, Genesis si Bob Sinclar.



WEB:
www.kultstudio.ro
http://www.facebook.com/SensorBand
http://www.twitter.com/SensorBand
http://www.youtube.com/kultvideoklan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !