joi, 29 septembrie 2011

"Placerile vietii" si "Sarmalele Reci"



Conform Dilema Veche, printre "Placerile vietii" se numara "Sarmalele Reci".

      Trupa Sarmalele Reci va sustine un recital in cadrul Festivalului "Dilema Veche" – "Placerile Vietii", ce va avea loc in acest weekend, la Alba Iulia.
     Conform reputatiei si tinutei sale, revista "Dilema Veche" organizeaza un festival cultural, care aduce in fata publicului din Alba Iulia si nu numai, pe cei mai apreciati oameni de cultura din domenii foarte variate.
     Unul dintre primii invitati in cadrul festivalului a fost trupa Sarmalele Reci. Cu o cariera longeviva, de 18 ani, cu mesaj coerent, o trupa care si-a pastrat valorile, valoarea si coloana vertebrala, Sarmalele Reci a avut multiple colaborari cu Dilema Veche, de-a lungul timpului.
     Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Dragan, Mircea Horvath si Vladi Stateanu, adica Sarmalele Reci, vin cu muzica de prima mana, cu textele uneori acide sau ironice, cu samanta de revolta si un strop de romantism pe alocuri, pentru a sustine vineri, 30 septembrie, un recital pe care spera ca publicul din Alba Iulia nu il va uita curand.
     In setlist-ul trupei se numara piese devenite clasice, dar si melodii noi, de pe viitorul album Sarmalele Reci, la care trupa lucreaza cu spor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !