luni, 5 septembrie 2011

Freddie For A Day – O Sărbătoare Cu Mustăţi
     ”Tribute to Remember: Freddie Mercury”, eveniment ce va avea loc în data de 22 septembrie, la Jukebox Venue, a fost inclus pe harta internaţionala ”Freddie for a Day”, www.freddieforaday.com 
     Începând cu anul 1992, fanii Freddie Mercury din toată lumea sărbătoresc ziua de naştere a idolului lor pe 5 septembrie, costumându-se ca Freddie. ”Freddie for a Day” este o iniţiativă Mercury Phoenix Trust şi are scop caritabil: strângerea de fonduri pentru combaterea HIV/SIDA.
     Organizatorii evenimentului ”Tribute to Remember: Freddie Mercury” au primit vestea ca România a fost inclusă pe harta ”Freddie for a Day”, cu puţin timp înainte de ziua de naştere a lui Freddie Mercury. 
     Evenimentul capătă şi mai multă amploare începând cu data de 10 septembrie, când în parcul IOR se vor strânge fanii Freddie pentru o plimbare cu bicicleta memorând astfel cei 65 de ani de le naşterea artistului. 10 fete mustăcioase, îmbrăcate în tricouri Freddie for a Day se vor plimba pe biciclete şi se vor opri la standul ARAS – Asociaţia Română Anti HIV de la ONGFest. 
Acest eveniment este posibil cu sprijinul Asociaţiei Green Revolution şi Raiffesen Bank, bicicletele facând parte din sistemul de bike-sharing gratuity I’Velo. 
     La spectacolul-tribut, din data de 22 septembrie îşi doresc să participe tot mai mulţi artişti, din sfere muzicale foarte diferite. Astfel: Dan Helciug cântă cu Spitalul de Urgenţă, Zoltan Andras (Sarmalele Reci) vine cu un proiect inedit, pe care îl prezintă în premieră pe o scenă – Jazzapella. Cristina Haios de la Impact nu poate lipsi, fiind un fan declarat Freddie. Cortez şi Oddisey lucrează la setlist-uri speciale. Li se alătură trupa de muzică medievală Ad Hoc şi Cristi Gram (Phoenix), în duet cu Sabina Abrudian. 
     Vor fi 4 ore de repertoriu Queen, interpretat live în maniere din cele mai diverse. 
     Fireşte că se păstrează dimensiunea caritabilă. Toate fondurile obţinute vor fi donate către ARAS – Asociaţia Naţionala Anti HIV.
     Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi on-line pe www.eventim.ro. Primele 200 de bilete cu acces general sunt disponibile la un preţ special, de 45 de lei! După epuizarea lor, preţul va deveni 60 lei, urmând ca la intrare biletele să coste 65  de lei.
     Biletele VIP, cu loc la masă, vor fi disponibile în curând.
     Un eveniment organizat de Fat Cat Advertising, susţinut de Gala MGMT & PR şi Rock FM.


Parteneri media: Jurnalul National, Sapte Seri, metalhead.ro, iconcert.ro, Ring, ziare.com, 4arte, bestmusic.ro, metalfan.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !