duminică, 25 septembrie 2011

E.M.I.L. @ GuerriLive, 26 septembrie + declaratii Taraful Haiducilor - intalnire Johnny Depp



Al doilea GuerriLIVE din acest sezon vine cu ceva punk: trupa E.M.I.L. 

     Adică: Sorin “Jean Suc Prigat”, Stoi “King Stoi”, Gabi “Old McChicken”, Barbu “Barbie”, Piti “Rastamanu”, Butch “Grasu din DT”. Evident, maestrul de ceremonii rămâne același - Bogdan Șerban
Luni, 26 septembrie, de la 7 seara, la Radio Guerrilla – 94,8 FM sau www.wliberadio.ro

De ce E.M.I.L.? De unde E.M.I.L.? Cine sunt E.M.I.L.?

     Toate aceste întrebări, născute la prima apariție discografică a trupei (E.P.-ul “Cocktail Verde” martie 2002) sunt din ce în ce mai spulberate de energia degajată de sutele de concerte live în toată țara. În fața scenei, pe o pârtie de ski, într-un club underground din provincie sau din capitală, pe plaja din Vama Veche sau din Costinești, publicul uită toate întrebările, dar pleacă dupa concert cunoscând toate răspunsurile.
     Acum e rândul ascultătorilor GuerriLIVE să afle noutățile despre trupă și să asculte în direct piesele marca E.M.I.L.
Taraful Haiducilor au povestit la GuerriLIVE despre întâlnirea cu Johnny Depp

     Invitați la GuerriLIVE Radio Session, luni, 19 septembrie 2011, membrii Tarafului Haiducilor au povestit cum a decurs celebra întâlnire dintre ei și Johnny Depp.
     “Era anul 1998. Noi eram atunci în Bruxelles. Johnny Depp a auzit de noi, a ascultat piesele noastre și ne-a propus să facem un film împreună la Paris. “The man who cried”. Unde Taraful a cântat, iar Johnny Depp a jucat. Apoi, ne-a chemat la el la Los Angeles. Noi ne-am cazat la un hotel aflat în apropierea casei lui și ziua stăteam acolo, la ei acasă. Ne plăcea și nouă și lor să facem noi grătarul. Johnny Depp a învățat ceva cuvinte în țigănește de la noi”, au povestit aceștia la GuerriLIVE.
     Tot în cadrul emisiunii GuerriLIVE, Taraful Haiducilor a ascultat o singură dată cunoscuta piesă „Heart Shaped Box” a nemuritoarei trupe Nirvana, pe care a reprodus-o într-o variantă românească, fără niciun fel de notă muzicală în față.

Piesa trupei Nirvana cântată de Taraful Haiducilor este atașată

Pagină FB – GuerriLIVE - www.facebook.com/Guerrilive

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !