vineri, 12 august 2011

Halchiu Pool Party Editia a 2-a





Halchiu Pool Party
Editia a 2-a
Sambata 27 August, ora 18:00 - Strandul Halchiu, Brasov

Sambata 27 august, incepand cu ora 18.00 in incinta Strandului Halchiu va avea loc Halchiu Pool Party - editia a 2-a.
Strandul Halchiu se afla in localitatea brasoveana Halchiu, pe strada Parcului 45, la o distanta de aproximativ 15 km de Brasov.
Invitati sa mixeze la acest eveniment sunt artistii agentiei URS - Undeground Romanian Sound, Oliviu, Deysa Djane si Razvan Dinescu. Alaturi de acestia vor mixa vedetele locale Dimitri si Aleka si rezidentii clubului Cocoon din Brasov, Horia si Alessio. Lus va fi primul care va da tonul distractiei la Halchiu.
Accesul in locatie se face si pe baza de invitatii. Acestea se pot procura de la organizatori si colaboratori. Invitatiile ofera o reducere de 50% din pretul biletului la intrare. Pretul biletului la intrare este 30 lei.
Harta traseului din Brasov pana la locatia evenimentului este disponibil aici. (http://urs-booking.info/images/map2halchiu.jpg)
Daca alegi sa mergi cu masina, din Brasov vei urma traseul E60 spre Feldioara apoi la intersectia cu 112A vei vira la stanga catre Halchiu.
Poti merge la eveniment cu trenul pana la Brasov, unde in imediata vecinatate a Garii CFR Brasov sunt microbuze din 2 in 2 ore, sambata si duminica spre Halchiu (intre 7 dimineata si 7 seara) si spre Brasov (intre 8 dimineata si 8 seara).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !