miercuri, 31 august 2011

The Amsterdams lanseaza un nou clip




      “Summertime”, noua piesa The Amsterdams, vorbește despre fâstâceala dinaintea marelui amor.
     "Într-o zi de august, dis-de-dimineață, ne-am pornit cu toții la filmare. Era gata, de ceva timp piesa Summertime, mai era un pic și se ducea și vara. Așa că ne-am gândit că o piesă ca asta, dacă ar apărea acum, ar putea aduce acel aer nostalgic, ce te face să te oprești o secundă și să tragi linie, întrebându-te: “Oare eu ce am făcut vara asta?"
     Drept pentru care am decis ca anul acesta să prelungim vara cu încă 3 minute. Ca să putem viziona împreună piesa Summertime și să recuperăm și cele 3 luni în care noi am zburdat prin vacanță", este mesajul celor 4 băieți de la The Amsterdams: Andrei Hațegan, Augustin Nicolae, Ovidiu Bejan & Andrei Ungureanu.
     Piesa Summertime este despre fâstâceala dinaintea marelui amor. Unele versuri cântate de Roxana, partea feminină din We Singing Colors.
     Clipul este regizat și filmat de Alina Manolache. Alina este din Piatra Neamt, studiaza fotografie și film la Unarte Bucuresti. În prezent, lucrează la un scurtmetraj de ficțiune și la alte proiecte video.
     Piesa Summertime a fost înregistrată la studioul The Great Below, mixata de Paul Ballo (Trouble Is, Hot Cassandra) și masterizată de Cristian Varga (www.mastervargas.com)
     Summertime poate fi ascultată, în exclusivitate, doar la Radio Guerrilla.
     Mai multe info despre The Amsterdams găsiți pe FB: https://www.facebook.com/theamsterdams

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !