duminică, 24 iulie 2011

Releases: DJ Undoo - Ain't Fast Food Music



Coming to ya feat. Kioru (H8)
Imbraca sunetul feat. Praetor (Veritasaga)
Dj’s feat. Endogen
Stiu feat. Mutu (Viollent)
Cat mai stai feat. K-Gula (Grupul de Rezistenta)
Epoca de aur feat. Raku, Aforic
Ai grija feat. Omu Gnom (Raparta)
Copyright criminals feat. Dj Batz (Rotopercutor)
Aberatie feat. Blaziny, Jay (Shy Beatz)
Suzy feat. Butch (Dagga)
Parada instrumentelor (Instruments parade) feat. I gura, Zicu, Misu, Dj SchraBeat, Dj Paul, Dj Dox, Dj Faibo X, B Jam (prod. Seb & I gura, Dj Undoo, Keri, Ortega)
Lovitura de rap feat. Rey (10 Tone)
La timp feat. Viollent
Mad fluid feat. Ais the Chef
Piesa e stricata feat. Carbon
A state of mind
Nemesis feat. Catalin (Coma)

     Undoo lanseaza un album cu 17 piese, la care nu am de gand sa scriu vreo descriere, pentru ca o spune chiar el foarte bine pe blogul sau, de unde se poate downloada gratis acest release. Astfel, va invit sa luati albumul, sa cititi, sa simtiti mesajul si sa-i oferiti un bine meritat feedback.

     "Salutare ! Am cateva randuri de spus despre acest album iar apoi te invit sa il asculti si sa imi lasi niste pareri (ca sunt de bine sau de rau, am nevoie de feedbackul tau oricum). Mersi. Daca esti satul de cacaturile de la radio si tv (sau de alte cacaturi peste care dai zilnic) atunci o sa iti prinda bine sa asculti albumul asta. Este o portie de muzica sincera si proaspata intre atata zgomot si superficialitate. Nu vreau sa te plictisesc cu multe detalii tehnice despre el, am muncit mult la el si a trecut prin cateva schimbari pana a ajuns la forma asta. Soundul lui e diversificat, este o imbinare intre sunetele uitate de timp pe discurile de vinil si productia muzicala de secolul 21, cu artisti invitati de prima mana, cu poeti ai strazii (cantaretii de rap adica), cu umor, jocuri de cuvinte sau versuri profunde si nu in ultimul rad cu Pic-upul instrument muzical. Auditie placuta !" (DJ Undoo)



Tags:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !