miercuri, 25 mai 2011

Proiect nou dubstep de la Dark Clover Records: Code Zero (BE)


     Nascut si crescut in Heist-op-den-Berg, Belgia, Maarten Kerkhofs (Code Zero) a avut primul contact cu scena underground la varsta de 15 ani la un party electronic unde se asculta Breakcore si HardTek. A fost atras instant de aceste stiluri asa ca a inceput sa caute cat mai multe release-uri Breakcore, a facut rost de un turntable vechi si de un mixer si s-a apucat de mixat.
     Pe masura ce anii au trecut, stilul lui a inceput sa se schimbe: a lasat deoparte Breakcore-ul si a trecut usor usor spre DnB formand, impreuna cu 2 prieteni, proiectul “Triple C Crew”, proiect care si azi tine capul de afis al petrecerilor DnB din Belgia.
     Inevitabil, DnB-ul l-a dus catre dubstep iar dorinta de exprimare l-a dus catre rolul de producator. Dupa multe incercari, productiile lui au fost remarcate si astfel, in 2010, Code Zero a lansat primul single, “Torpedo”, la Dekoy Records.
     In 2011 incepe colaborarea cu Dark Clover Records iar rezultatele deja se vad: doua extrase pe single de pe viitorul EP ce va fi lansat la inceputul lunii septembrie: "Cargo" si "Tritek".



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !