luni, 16 mai 2011

Drum The Future @ The Ark





     Ghost Town Events va invita la evenimentul DRUM THE FUTURE, care va avea loc vineri, 20 Mai, incepand cu orele 22, la THE ARK( Str. Uranus 150). Petrecerea va aduce pe aceeasi scena cele mai sonore nume autohtone: Blanoz, CTC, Ion, Tremour, Dudawles cat si un mult asteptat artist international: Alix Perez. Situat pe Uranus 150 (fosta Calea Rahovei 196 A) langa Piata de Flori Cosbuc, THE ARK este gazda perfecta pentru a sustine experienta muzica a evenimentului.

     Alix Perez, unul dintre cei mai cunoscuti dj internationali vine pentru prima oara in Bucuresti, in cadrul evenimentului Drum The Future. Alaturi de sound-ul eclectic a lui Alix Perez, se alatura live-ul trupei romanesti Blanoz, flow-ul trupei CTC, setul electronic al lui Ion, mix-ul fresh dnb a lui Dudawles, iar Tremour ne va incanta din nou cu surprize dubstep, breakbeat, trip-hop. Alix Perez si-a inceput cariera de DJ la 14 ani si a trecut in tabara producatorilor de Drum & Bass la varsta de 17 ani, lansand pana acum materiale discografice la case precum Hospital Records, Liquid V sau Horizons. De asemenea, acesta a colaborat cu artisti precum Jenna G, Sabre sau Specific, stilul productiilor acestuia intrand in aceeasi categorie cu artisti precum Calibre sau Marcus Intalex. Este invitat constant sa mixeze pentru BBC 1XTRA si semneaza un numar impresionant de mixuri si podcasturi pentru cele mai cunoscute comunitati de Drum & Bass din lume. Dupa mult apreciatul album lansat in 2009 intitulat “1984”, in 2010 piesa “Forsaken” a fost declarata de catre unul din cei mai respectati DJ si producatori de Drum & Bass ( Fabio ) ca fiind cea mai buna productie de gen al anului.

     Blanoz a luat nastere in 2003, s-a dezvoltat si evoluat in timp, restructurand astfel trupa. La inceputul anului Sultan a revenit dupa o absenta de 3 ani. Acum soundul lor este descris ca fiind foarte "gras" , cu sunete electronice, dar cu o interpretare umana. Muzica lor este un mix de stiluri urbane, de la trip-hop, hip-hop sau dub/dubstep pana la breakbeats sau drum 'n bass, cu elemente balcan-orientale si bineinteles, jamaicane.
Componenta Blanoz: Sultan Nasser (keys, synthbass, bass & fxs), Ati de Chile (live drums & efects) si Melak (sampler si fxs). Melak mai performeaza si ca DJ inainte si dupa concert. La voce, ca special guest, o sa fie MC Tina din Timisoara.

     CTC activeaza de mai bine de 10 ani, fiind cea mai longeviva trupa de hip hop underground din Romania. Membrii fondatori ai Facem Records (primul label independent de hiphop romanesc), DOC, Deliric 1 si Vlad Dobrescu surprind in continuare publicul pe care si l-au creat, cu materiale inovatoare ca sound, mesaje si lirica. Desi ultimul album scos sub numele de CTC dateaza tocmai din 2005, membrii trupei lucreaza in continuare impreuna, iar noile materiale iau forma unor albume solo. Anul trecut DOC a scos albumul "Scapat de Sub Control" care a fost votat de majoritatea fanilor genului ca fiind "Albumul Anului 2010". Pe 29 Mai 2011 se lanseaza si albumul lui Deliric 1, "Inspectia Tehnica Periodica", care va face probabil chiar mai mult zgomot decat lovitura data de DOC anul trecut.

Dudawles
http://soundcloud.com/dudawles

Visuals: VJ Eko

Bilete in avans: 15 RON

Locatii:
Ollie Gang Shop
Adresa: Str. Blanari nr. 12

Rulez
Adresa: Str. Stirbei Voda nr. 87A

Groove On
Adresa: Str. Liveni nr. 4

Bilete la intrare: 20 lei

Mai multe informatii: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=122711864469351

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !