marți, 8 martie 2011

Supporting Young Talents: Moto



     De`alungul postarilor pe acest blog v`am prezentat cei mai experimentati dj/producatori romani, iar acum am sa dau startul la o serie de postari in care sa aduc alaturi de acestia, sa trasez o paralela, sa va prezint si sa va dau spre ascultare tineri producatori dornici de afirmatie.

     Astfel am sa incep cu Moto, un iesean care "si-a incordat stringurile" pentru prima data in anul 2005, la scurt timp dupa aceasta s-a alaturat grupului de producatori ieseni Local Intruders, cu care a impartasit dorinta de a inova, de a crea si de a fi divers. Seturile sale nu au o linie constanta, insa sunt mereu dinamice si pline de contraste fine, incarcate de groove, de basi, de percutie. Mixeaza house, tech house, minimal si techno, ii plac si piesele mai dark, insa si cele deep cu stringuri. Oficial a lansat o piesa la respectatul netlabel Arhiva7, un stil care nu mai este reprezentativ pentru el in prezent. Evenimentele la care a participat: 12hdm, Lakepark, Urbanfestival, XS Ciric. A avut onoarea de a fi in line-up alaturi de nume mari ca: Pascal Feos, Chris Wood, Reboot, Robert Dietz, Mircko Locko, Nima Gorji, Pedro, Katia Vanilla, Masomenos.

     As trece la fapte, pentru ca pana la urma despre un "nou-venit" spune mai multe muzica ce o produce, modu` in care aseaza piesa, feeling`ul ce il transmite si atitudinea muzicala, decat vreun bio pompos. Astfel te invit sa vizitezi pagina personala de soundcloud a lui Moto, iar daca vrei si tu sa apari aici te astept cu un mail. Enjoy !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !